Ποια σειρά βλέπει ο Mick Jagger φανατικά;

mick-Jagger Jean-Paul Pelissier
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ο μουσικός φέρεται είναι μεγάλος θαυμαστής του «Downton Abbey».

Σύμφωνα με την Joanne Froggatt που υποδύεται υποδύεται την Άννα Μπέιτς στην επιτυχημένη δραματική σειρά και ταινία εποχής, δήλωσε στην εφημερίδα «The Observer» ότι ο αρχηγός των Rolling Stones λατρεύει το «Downton Abbey».
 
«ΟMick Jagger είναι μεγάλος θαυμαστής. Άκουσα ότι διέκοψε πρόβα των Rolling Stones για να πάνε να το δουν. Θα ήθελα να είναι αλήθεια» είπε. Η Αγγλίδα ηθοποιός θυμήθηκε επίσης τη συνάντησή της με την Kate Middleton όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα William επισκέφτηκε τα πλατό.
 

«Ντρεπόμουν μπροστά στη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Επισκέφτηκε τα γυρίσματα του Downton Abbey και μπήκε μέσα, ενώ εγώ και η Michelle Dockery γυρίζαμε μια σκηνή στο υπνοδωμάτιο της λαίδη Μαίρη» ανέφερε.
 
«Εκείνη είπε: "Είναι πολύ περίεργο να είμαι στην κρεβατοκάμαρά σου". Απάντησα: "Ναι, δεν καταφέρνουν να έρθουν πολλοί άνθρωποι στην κρεβατοκάμαρα της λαίδης Μαίρη". Δεν το εννοούσα με διπλή έννοια, αλλά ορκίζομαι ότι είδα την πιο ανεπαίσθητη υποψία ενός χαμόγελου» πρόσθεσε η Froggatt .
 
Η Joanne Froggatt θα επιστρέψει ως Άννα Μπέιτς στην ταινία «Downton Abbey: A New Era» που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 18 Μαρτίου 2022.