«Το Τέλειο Γεύμα» συνεχίζει την δυναμική του πορεία

to-teleio-geuma
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Και συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του CPH:DOX και του Malaga Film Festival.

Το ντοκιμαντέρ πραγματοποίησε τον περασμένο Σεπτέμβριο τη διεθνή του πρεμιέρα στο Cinedoc, στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Prague Science Film Fest και το SILBERSALZ Science & Media Festival και τον Μάρτιο ταξιδεύει στη Μάλαγα και την Κοπεγχάγη.

Πρόγραμμα προβολών

Malaga International Film Festival 2/3/2024

Cinema Cocina - Official Competition παρουσία του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Μερκούρη  και του συμπαραγωγού Oriol Cortacans

CPH:DOX 16, 18, 22/3/2024

DOX: Science παρουσία του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Μερκούρη

To Τέλειο Γεύμα (The Perfect Meal), σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μερκούρη, μας ταξιδεύει από την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ, για να αποκαλύψει τα μυστικά της Μεσογειακής Διατροφής. Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην κατανόησή της και προτείνουν «το τέλειο γεύμα» για την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη.  

Το ντοκιμαντέρ είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ Ελλάδας, Γαλλίας, Ισπανίας και Κορέας, σε παραγωγή των Anemon Productions, Yuzu Productions, Abacus και Bassim Pictures. Πραγματοποιήθηκε σε συμπαραγωγή με το ARTE, την COSMOTE TV, την ΕΡΤ, το RTVE και το RTS και με τη στήριξη των Creative Europe, EKOME, CNC, ΚΟCCA και Atsas, σε διανομή First Hand Films.

Δείτε το στο Vimeo

­