Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας «Avatar: The Way Of Water»

avatar
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2022

Η συνέχεια της ταινίας του James Cameron θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου.

Η ταινία «Avatar: The Way Of Water» αποτελεί τη συνέχεια του φιλμ που είδαμε το 2009 με πρωταγωνιστές τους Sam Worthington και Sigourney Weaver. Πάνω από μια δεκαετία μετά, ήρθε η ώρα να δούμε τις περιπέτειες του Jake Sully (Worthington), της συντρόφου του Neytiri (Zoe Saldana) και των παιδιών τους, στην Pandora.

Η σύνοψη ενημερώνει: «Πάνω από μια δεκαετία μετά την πρώτη ταινία, το Avatar: The Way Of Water μας λέει την ιστορία της οικογένειας Sully, τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που κάνουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που δίνουν για να επιβιώσου και τις τραγωδίες που υπομένουν».

Το καστ συμπληρώνουν οι Stephen Lang (Colonel Miles Quaritch), Giovanni Ribisi (Parker Selfridge), Joel David Moore (Dr. Norm Spellman), Dileep Rao (Dr. Max Patel), CCH Pounder (Mo’at) και Matt Gerald (Corporal Lyle Wainfleet), ενώ η Sigourney Weaver επίσης θα επιστρέψει με έναν νέο, διαφορετικό χαρακτήρα.

Νέα μέλη στην ομάδα είναι οι Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel και CJ Jones. Αυτό είναι το πρώτο από τις τέσσερις συνέχειες που έχουν σχεδιαστεί για το αυθεντικό Avatar, και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν το 2024, το 2026 και το 2028 αντίστοιχα.