«Μην ανοίγεις την πόρτα»: Η πρώτη ταινία των unboxholics είναι γεγονός (trailer)

min-anoigeis-tin-porta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Και έρχεται στις 25 Απριλίου στους κινηματογράφους.

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το «Κουκλοθέατρο», μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους, το ψυχολογικό θρίλερ «Μην ανοίγεις την πόρτα», σε σενάριο και σκηνοθεσία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πρωταγωνιστές τους Σάκη Καρπά και Φωτεινή Λεβογιάννη, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Απριλίου 2024 από τη Rosebud.21 με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και της Digital Minds.

Η ιστορία

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς
Σενάριο: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Σάκης Καρπάς, Φωτεινή Λεβογιάννη
Μοντάζ: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Καρπάς
Sound Design: Number Nine Productions
Μουσική: Unboxholics
MAIN THEME: Kid Moxie
Παραγωγή: Unboxholics / Second Floor Studio
Διάρκεια: 87 λεπτά
Διανομή: Rosebud .21