Epic Drama: Πρεμιέρα για τον «Άρτσι» και οι Κορυφαίες Στιγμές του Μαΐου

artsi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2024

Αυτόν τον Μάιο έρχεται στο Epic Drama o «Άρτσι» με τον Τζέισον Άιζακς («Λούσιους Μαλφοΐ» του Χάρι Πότερ) να ενσαρκώνει τον θρυλικό ηθοποιό Κάρι Γκραντ, σε μία συναρπαστική διήγηση της ζωής ενός εκ των μεγαλύτερων σταρ του κινηματογράφου όλων των εποχών.Πρεμιέρα από 8 Μαΐου στις 22:00.

Αναλυτικά οι κορυφαίες στιγμές του Μαΐου στο Epic Drama

Άρτσι
Πρεμιέρα Τετάρτη 8 Μαΐου στις 22:00

Μπρίστολ 1911: όταν ο πατέρας του Άρτσι Λιτς του ανακοινώνει τον θάνατο της μητέρας του, ο Άρτσι βρίσκει μια νέα «οικογένεια» σε έναν ακροβατικό θίασο. Επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη όπου συμμετέχει με τους καλλιτέχνες σε βαριετέ και στη συνέχεια πηγαίνει στο Χόλιγουντ όπου αποκτά νέο όνομα, Κάρι Γκραντ, και όλα βαίνουν καλώς μέχρι που δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον πατέρα του... Το 1962, ο διεθνής κινηματογραφικός αστέρας Κάρι Γκραντ παίρνει το τρίτο διαζύγιό του και κυνηγά μια όμορφη νεαρή ηθοποιό. Η Νταϊάν Κάνον γίνεται η τέταρτη σύζυγός του και η μητέρα του μοναδικού παιδιού του, της Τζένιφερ. Θα μπορέσει ο ηθοποιός να βρει τη γαλήνη στην πατρότητα;

Colin Hutton

Maigret: Night At The Crossroads

Επιθεωρητής Μαιγκρέ
Πρεμιέρα Πέμπτη 2 Μαΐου στις 23:00

Βασισμένη στα βιβλία του Ζορζ Σιμενόν, ο «Μαιγκρέ» είναι μια νέα διασκευή των ιστοριών του συγγραφέα με ήρωα τον αγαπημένο φανταστικό Γάλλο ντετέκτιβ Ζιλ Μαιγκρέ και τον Ρόουαν Άτκινσον στον ομώνυμο ρόλο. Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ένας εβραίος έμπορος διαμαντιών δολοφονείται μέσα στη νύχτα σε ένα απομακρυσμένο χωριό στη διασταύρωση έξω από το Αρπαζόν και ο γείτονας Καρλ Άντερσον είναι ένας από τους υπόπτους. Επίσης, ο Μεγκρέ ερευνά τις συμπτωματικές δολοφονίες μιας κόμησσας και μιας αρτίστας, ανακαλύπτοντας ένα σκοτεινό μυστικό που συνδέει το παρελθόν τους στο Grand Hotel της Νίκαιας.

Ντετέκτιβ Μέρντοχ
Πρεμιέρα κάθε βράδυ από Δευτέρα 22 Απριλίου στις 21:15

Ο 17ος κύκλος με τον Γουίλιαμ Μέρντοχ και τη Τζούλια Όγκντεν να προσπαθούν να ανακαλύψουν τις αληθινές προθέσεις των μυστηριωδών απαγωγέων τους ώστε να καταφέρουν να δραπετεύσουν. Στο μεταξύ, η οικογενειακή γαλήνη του αστυφύλακα Κράμπτρι και της Έφι διακόπτεται από μια επείγουσα αποστολή που έρχεται από το παρελθόν του Κράμπτρι. Στο 4ο αστυνομικό τμήμα επικρατεί ένταση καθώς δεν είναι ακόμα γνωστός ο αντικαταστάτης του Μπράκενριντ, ο Λιουέλιν Γουότς αναλαμβάνει καθήκοντα ντετέκτιβ αποφασισμένος να είναι ο εαυτός του και να κυνηγήσει την ευτυχία με τους δικούς του όρους, η Βάιολετ Χαρτ ζει την απόλυτη ευτυχία με τον νέο σύντροφό της, Αϊζάια Μπιουκάναν, ωστόσο, το μέλλον του Star Bright Club κρέμεται από μια κλωστή όπως και η περιουσία της Βάιολετ καθώς οδηγείται στο δικαστήριο από την οικογένεια του νεκρού συζύγου της- και ο ντετέκτιβ Μέρντοχ συναντά ιστορικές φυσιογνωμίες όπως Έμιλι Καρ, Τζέλι Ρολ Μόρτον, τον νέο Καναδό Πρωθυπουργό Ρόμπερτ Μπόρντεν, τον Σουν Γιατ-Σεν, ακόμα και τη Μόνα Λίζα.