Πέμπτη «Επικίνδυνη αποστολή» για τον Τομ Κρουζ

epikinduni-apostoli-protokollo-fantasma-foto

Σκηνή που κόβει την ανάσα από την «Επικίνδυνη αποστολή: πρωτόκολλο φάντασμα» που άγγιξε τα 694 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην πέμπτη ταινία του πετυχημένου κινηματογραφικού franchise «Επικίνδυνες αποστολές» («Mission Impossible») που θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2015.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο Variety και αποδεικνύει πως ο αμερικανός σταρ παραμένει «ετοιμοπόλεμος» για νέες, εντυπωσιακές σκηνές δράσης, παρά τα 51 του χρόνια. Θα τον δούμε λοιπόν στο ρόλο του κατασκόπου Ίθαν Χαντ, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κρίστοφερ Μακ Κουέρι, του σεναριογράφου της προηγούμενης περιπέτειας της σειράς «Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο φάντασμα».

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται μαζί, αφού τον είχε σκηνοθετήσει και στην ταινία «Τζακ Ρίτσερ». Εκτός από τον βραβευμένο με Όσκαρ Μακ Κουέρι (για το σενάριο της θρυλικής ταινίας «Συνήθεις ύποπτοι) θα συμμετάσχει στην παραγωγή και ο Ντρου Πιρς ως σεναριογράφος (γνωστός για τη δουλειά του στο «Iron man3»).

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα επιστρέψουν στο πλευρό του Τομ Κρουζ, οι Τζέρεμι Ρένερ, Πόλα Πάτον και Σάιμον Πεγκ. Η απρόσμενη εμπορική επιτυχία της τέταρτης ταινίας της σειράς («Επικίνδυνη αποστολή: πρωτόκολλο φάντασμα») που άγγιξε τα 694 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office,  οδήγησε στην απόφαση να γυριστεί μια ακόμη περιπέτεια. Στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Τζ. Τζ.  Άμπραμς, μαζί με τους Τομ Κρουζ και Ντέιβιντ Έλισον.