«Fast and furious 7»: θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ;

pol-gouoker-fotografia-apo-premiera-fast-and-furious
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο τραγικός θάνατος του Πολ Γουόκερ σε τροχαίο ατύχημα το Σάββατο, επηρεάζει τον προγραμματισμό της έβδομης ταινίας του πετυχημένου κινηματογραφικού franchise «Fast and furious 7».

Σύμφωνα με την Guardian, η έξοδος της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες θα καθυστερήσει, αν και προς το παρόν,  δεν υπάρχουν σχέδια να εγκαταλειφθεί η παραγωγή.

Ο δημοφιλής σταρ είχε γυρίσει τις περισσότερες σκηνές της περιπέτειας. Ωστόσο ήταν προγραμματισμένο τον Ιανουάριο,  ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του πρωταγωνιστικού καστ, να ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι για να γυρίσουν κάποιες συμπληρωματικές σκηνές. «Όλοι μας στην Universal είμαστε συντετριμμένοι. Ο Πολ ήταν πραγματικά ένα από τα πιο αγαπητά και σεβαστά μέλη της οικογένειας του στούντιο επί 14 χρόνια…» ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της Universal το Σάββατο. Όμως δεν υπήρχε κάποια αναφορά για το μέλλον  της ταινίας.

Σύμφωνα με πηγές του Hollywood Reporter, την Κυριακή, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζέιμς Γουάν και ανώτερα στελέχη του στούντιο συσκέφτηκαν για να συζητήσουν το μέλλον της. Εξέτασαν δηλαδή,  κατά πόσο θα έπρεπε να γίνουν προσαρμογές στο σενάριο και με ποιο τρόπο θα έπρεπε να προχωρήσουν ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος σεβασμός στον αιφνίδιο θάνατο του Γουόκερ.

Απαρηγόρητοι είναι οι συμπρωταγωνιστές του 40χρονου αδικοχαμένου σταρ, οι Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον. Ο Βιν Ντίζελ έγραψε στο Instragram: «Αδελφέ μου, μού λείπεις πάρα πολύ. Είμαι άφωνος. Ο παράδεισος κέρδισε ένα νέο άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

O Πολ Γουόκερ πρωταγωνιστούσε σε δύο ακόμη ταινίες,  πριν κόψει πρόωρα το νήμα της ζωής του το μοιραίο ατύχημα: το πρώτο δράμα, με τίτλο «Hours»,  αναφέρεται στον τυφώνα Κατρίνα και σύμφωνα με ανακοίνωση των παραγωγών του, θα βγει κανονικά στο εξωτερικό για την προγραμματισμένη ημερομηνία στις 13 Δεκεμβρίου. «Ο Πολ θα ήθελε να προχωρήσουμε κανονικά. Ήταν απίστευτα περήφανος για αυτή την ταινία», τόνισε εκ μέρους της παραγωγής ο Πολ Πρεσμπούργκερ. H δεύτερη ταινία με τίτλο «Brick Mansions» βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής και είναι ένα αγγλόφωνο ριμέικ της γαλλικής περιπέτειας δράσης «District B13».