Ημερομηνία εξόδου για το «Fast and furious 7»

pol-gouoker-fotografia-new

O Πωλ Γουόκερ στην πρεμιέρα της ταινίας  «Fast and furious 6».

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Η έβδομη ταινία του «Fast and furious» θα βρει το δρόμο της τελικά προς τις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Απρίλιο του 2015, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Universal Pictures και του Τζέιμς Γουάν, ο οποίος παίρνει τη σκηνοθετική σκυτάλη.

Το τραγικό τροχαίο ατύχημα που πριν ένα μήνα περίπου έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του πρωταγωνιστή Πωλ Γουόκερ, είχε προκαλέσει τριγμούς, όπως ήταν αναμενόμενο, στην κινηματογραφική παραγωγή.


Ωστόσο οι υπεύθυνοι του στούντιο και οι κυριότεροι συντελεστές αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά, την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Βιν Ντίζελ. Σύμφωνα με φήμες ο Πολ Γουόκερ θα εμφανίζεται στο έβδομο «Fast and furious», παρότι δεν πρόλαβε να τελειώσει όλες τις σκηνές που ήταν προγραμματισμένες να γυρίσει.


Την είδηση για την ημερομηνία εξόδου της ταινίας διέρρευσε πρώτος, ο ηθοποιός Βιν Ντίζελ, στο Facebook. «Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε μαζί…υπήρχε μια μοναδική αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης που είχαμε μοιραστεί στην ταινία, την οποία τώρα ολοκληρώνουμε…η μαγεία αιχμαλωτίστηκε…το Fast and Furious 7 θα προβληθεί στις 10 Απριλίου 2015…» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στον συμπρωταγωνιστή του Πολ Γουόκερ.