Θανάσης Τσαλταμπάσης: σκηνοθετικό και σεναριακό ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη

pempti-kai-dodeka-fotografia
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

«Ποδαρικό» για τη νέα χρονιά μας κάνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην πρώτη του σεναριακή και σκηνοθετική δουλειά στη μεγάλη οθόνη, με την κωμωδία «Πέμπτη και 12».

Μια ανάλαφρη κωμωδία, χρωματισμένη από την ελληνική κρίση μας φέρνει ο δημοφιλής ηθοποιός, επιστρατεύοντας στο πρωταγωνιστικό καστ τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη (ως «διαπλεκόμενο»).


Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης υποδύεται τον Ευτύχη, έναν καλόκαρδο, πλην άτυχο και γκαφατζή ήρωα που έχει  μοναδικό ταλέντο στο να βρίσκεται μονίμως μπλεγμένος. Χωρίς έτερον ήμισυ και με την ανεργία να ροκανίζει την καθημερινότητά του-ο αφελής ήρωας θα βρει έναν απροσδόκητο σύμβουλο, στο πρόσωπο ενός αστέγου.

Ακολουθώντας τις δικές του υποδείξεις θα βρει δουλειά αλλά θα γνωρίσει και τον διαπλεκόμενο Δημοσθένη Χατζηνικολή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), η σύζυγος του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη. Το οικογενειακό πάρτι του ζευγαριού θα αποδειχτεί  άκρως επεισοδιακό…


Σε ρόλους guest star θα δούμε επίσης τους Κώστα Βουτσά, Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη, Τάσο Γιαννόπουλο, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσω Λασκαράκη.

Πρωταγωνιστούν οι: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Φλωκατούλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δανάη Κλειώ Οθωναίου, Γιώργος Γαλίτης, Αγοραστή Αρβανίτη, Χρήστος Σπανός, Σπύρος Παππάς, Νίκος Ορφανός, Πέτρος Μπουσουλόπουλος και Λάμπρος Φισφής.

Πληροφορίες: η ταινία «Πέμπτη και 12» προβάλλεται από τη Village Films.