Δημοφιλείς σταρ στην ομάδα παρουσιαστών για τις Χρυσές Σφαίρες

xrusi-sfaira-fotografia
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές για τις Χρυσές Σφαίρες.

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ αποκάλυψε χθες τους σταρ οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην τελετή απονομής ως παρουσιαστές-μαζί με το κωμικό δίδυμο των Τίνα Φέι και Έιμι Πόελερ που αποτελούν τις βασικές «οικοδέσποινες», της διοργάνωσης.

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ,  Τζένιφερ Λόρενς, Μίλα Κούνις, Ούμα Θέρμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Κέβιν Μπέικον, Τζούλι Μπόουεν, Λώρα Ντερν και Τζίμι Φάλλον απαρτίζουν την πρώτη ομάδα παρουσιαστών, στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική γιορτή.

Οι Μπέικον, Ντερν, Ντάουνι Τζούνιορ, Λώρενς, Θέρμαν και Γουίδερσπουν, έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με Χρυσή Σφαίρα, ενώ η Μίλα Κούνις είχε κερδίσει  μια υποψηφιότητα στην ίδια κατηγορία βραβείων το 2011.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς, είναι υποψήφια φέτος για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός διαπλοκής». Αυτή η ταινία του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, καθώς και το αντιρατσιστικό, ιστορικό δράμα «12 χρόνια σκλάβος» του Στιβ Μακ Κουίν  έχουν αποσπάσει τις περισσότερες υποψηφιότητες και αναμένεται να «πρωταγωνιστήσουν» στην μεγάλη βραδιά.

Η 71η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα μεταδοθεί ζωντανά από το δίκτυο NBC, από το Beverly Hilton, στις 12 Ιανουαρίου. Υπολογίζεται πως η φετινή διοργάνωση θα μεταδοθεί σε πάνω από 192 χώρες.