Σάντρα Μπούλοκ: θριάμβευσε στα βραβεία «People’s choice»

santra-mpoulok-foto-peoples-choice KEVORK DJANSEZIAN

Η Σάντρα Μπούλοκ ποζάρει με τα τρία βραβεία που απέσπασε στην απονομή των People's Choice Awards στο Λος Άντζελες.

 

 

ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η σταρ Σάντρα Μπούλοκ και o τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, βραβεύτηκαν ως οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες του αμερικανικού κοινού, στην 40η απονομή των βραβείων People’s Choice που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο Λος Άντζελες.

Η Σάντρα Μπούλοκ απέσπασε συνολικά τρία βραβεία, ενδυναμώνοντας τη θέση της ως πιθανή υποψήφια στα βραβεία Όσκαρ.  Οι δύο διακρίσεις τής δόθηκαν για τις ερμηνείες της στο υπαρξιακό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Gravity» (βραβείο δραματικής ταινίας και καλύτερου ζευγαριού σε δραματική ταινία μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ) αλλά και για τη συμμετοχή της  στην κωμωδία «The Heat».

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει, ό, τι κάνει χωρίς τους εκατοντάδες εκπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται για αυτόν... Έμαθα τόσα πολλά αυτό το χρόνο…», δήλωσε η Σάντρα Μπούλοκ . Το «Gravity» κέρδισε, επίσης, το βραβείο της αγαπημένης δραματικής ταινίας του κοινού.

Ο 32χρονος τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο το 2013, μετά από ένα διάλειμμα πέντε χρόνων στο οποίο είχε επικεντρωθεί στην υποκριτική, τιμήθηκε με τρία βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του δημοφιλέστερου άλμπουμ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου επειδή συνεχίζουν να με διαποτίζουν με την ιδέα ότι κανένα όνειρο δεν είναι πολύ μεγάλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου που ανέχεται διαρκώς τις γελοίες νευρώσεις μου -λυπάμαι, αλλά όχι και τόσο πολύ, γιατί κοιτάτε αυτό», δήλωσε ο Τίμπερλεϊκ, αναφερόμενος στο βραβείο του.

Ο Άνταμ Σάντλερ αναδείχτηκε ως ο δημοφιλέστερος κωμικός ηθοποιός, για μια ακόμη χρονιά, με την ερμηνεία του στην ταινία «Grown ups 2»-παρότι δεν είναι ο αγαπημένος των κριτικών κινηματογράφου.

REUTERS / MARIO ANZUONI

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στην απονομή των βραβείων People's Choice στο Λος Άντζελες.

 

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κέρδισε τον τίτλο του δημοφιλέστερου ηθοποιού σε ταινία δράσης, για το ρόλο του στο «Iron Man 3». Η ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης ταινίας δράσης και συμπεριλήφθηκε στις πιο αγαπημένες του κοινού. «Είμαι ο Iron Man και αυτό είναι για τους ανθρώπους» δήλωσε ο ηθοποιός, αφού απαίτησε να παραλάβει το βραβείο του συνοδεία «θριαμβευτικής» μουσικής.

Τα βραβεία People’s Choice επιλέγονται από τους θαυμαστές των καλλιτεχνών με διαδικτυακή ψηφοφορία σε 58 κατηγορίες, για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική. Φέτος οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι συνέλεξαν περίπου 700 εκατομμύρια ψήφους. Η τελετή απονομής μεταδόθηκε ζωντανά από το δίκτυο του CBS.