«Game of thrones»: στις 6 Απριλίου η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου

game-of-thrones-foto
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Οι φανατικοί θαυμαστές του «Game of thrones» της τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο θα πρέπει να κάνουν λίγους μήνες ακόμη υπομονή, μέχρι το βράδυ της 6ης Απριλίου, όταν θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος επεισοδίων. Την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσε και επισήμως το ΗΒΟ.

Η σειρά είναι βασισμένη στα μυθιστορήματα φαντασίας του Tζορτζ  Ρ.Ρ. Μάρτιν και εκατομμύρια θεατές  σε όλο τον κόσμο αναμένουν να ολοκληρωθεί επιτέλους η τηλεοπτική αφήγηση του δεύτερου μισού του τόμου «A storm of swords» στον τέταρτο κύκλο.

Σύμφωνα με στοιχεία του Hollywood Reporter, τον τρίτο κύκλο της σειράς τον περασμένο Ιούνιο είχαν παρακολουθήσει 5.4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων είχε τελειώσει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας σε αγωνία τους θαυμαστές του «Game of thrones» για την τύχη του κλυδωνιζόμενου οίκου των Σταρκ.

Οι δημοφιλέστεροι χαρακτήρες της σειράς,  ο Τζον Σνόου, η Ντενέρις Ταργκάριεν, ο Τύριον Λάνιστερ, η Άρυα και η Σάνσα θα επιστρέψουν σε ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι θανάτου και εξουσίας. Ποια θα είναι η μοίρα τους και τι στρατηγική θα ακολουθούσουν για να κατατροπώσουν τους εχθρούς τους;

Ίσως μια πρώτη γεύση μας δώσει το τρέιλερ του τέταρτου κύκλου που το ΗΒΟ θα αποκαλύψει στις 12 Ιανουαρίου, μαζί με την πρεμιέρα του «True Detective». Ο χειμώνας λοιπόν, έρχεται την άνοιξη…