Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: σχεδιάζει την τρίτη ταινία του «Sex and the city»;

sara-parker-foto
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο της Κάρι Μπράντσο, μάλλον ανυπομονεί να γυριστεί μια τρίτη ταινία που να βασίζεται στους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς «Sex and the city».

Η 48χρονη ηθοποιός και είδωλο για πολλές «fashionistas»,  αισθάνεται ότι οι τέσσερις φίλες από τη Νέα Υόρκη, μετά τις περιπέτειές τους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο (με δύο ταινίες) πρέπει να επιστρέψουν στο προσκήνιο, σε ένα ακόμη «γυναικείο» μπλοκμπάστερ.

«Ένα μέρος μου πιστεύει ότι υπάρχει ένα τελευταίο κεφάλαιο που πρέπει να  ειπωθεί. Ωστόσο η χρονική συγκυρία είναι ένα περίεργο πράγμα. Δεν είναι μια απόφαση που μπορεί να περιμένει για πάντα…», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style.

Το «Sex and the City» γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως τηλεοπτική σειρά από το 1998-2004. Οι δύο ταινίες με πρωταγωνίστριες τις δημοφιλείς ηρωίδες της σειράς, δεν είχαν την ίδια απήχηση. Ειδικά, η δεύτερη ταινία, στην οποία η γυναικοπαρέα αναστατώνει το Άμπου Ντάμπι είχε λάβει πλήθος αρνητικών κριτικών.

Οι συμπρωταγωνίστριες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι διχασμένες ως προς το αν είναι καλή ιδέα να γυριστεί και μια τρίτη ταινία. Η Κριστίν Ντέιβις, η οποία υποδύθηκε τη Σαρλότ, βρίσκει αυτό το ενδεχόμενο «συναρπαστικό». Αντίθετα, η Σύνθια Νίξον (η Μιράντα) δήλωσε πρόσφατα πως είναι «καλύτερο να το αφήσουμε».

Η Κιμ Κατράλ,  σε συνέντευξή της το 2011, είχε αποκαλύψει πως θα λάτρευε να ξαναπαίξει την ασυγκράτητη «Σαμάνθα», όμως είχε διατυπώσει αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε μια νέα παραγωγή να φτάσει μέχρι τις κινηματογραφικές αίθουσες.