Δείτε το τρέιλερ του τέταρτου κύκλου της σειράς «Game of thrones»

game-of-thrones-kalisi

Φωτογραφία της Εμίλια Κλαρκ στη σειρά «Game of thrones», το 2011. (IMDb)

ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά αργά, μέχρι τις 6 Απριλίου, όταν θα ξεκινήσει επιτέλους ο τέταρτος κύκλος, της δημοφιλέστατης σειράς «Game of thrones».

Μια πρώτη εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε στο νέο κύκλο επεισοδίων, μας δίνει το αποκαλυπτικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα το ΗΒΟ.

Συναρπαστική προβλέπεται η συνέχεια της σειράς, αφού οι ήρωες που αγαπήσαμε, συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους για νέες, επικές συγκρούσεις.

Οι δράκοι ρίχνουν πλέον βαριά τη σκιά τους και η «Καλίσι», η έκπτωτη πριγκίπισσα του οίκου Ταργκάριεν, Ντενέρις, ισχυροποιείται στην εξορία, αυξάνοντας  τον πολυάριθμο στρατό της.

Στο μεταξύ, ο νεαρός-και άκρως αντιπαθητικός-βασιλιάς Τζέφρι παντρεύεται τη Μάργκερι και έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον αγαπημένο της μητέρας του, τον θείο του Λάνιστερ.

Η μικρή Άρυα, έχει πλέον μεγαλώσει και φαίνεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρό της να εκδικηθεί για το αιματοκύλισμα του οίκου των Σταρκ.

Οι λευκοί οδοιπόροι και οι άγριοι κινούνται προς το νότο και ο Τζον Σνόου εμφανίζεται σε νέο κύκλο μαχών.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει η κόκκινη μάγισσα με τις συνομωσίες της.  Όσο για τον πανέξυπνο Τύριον Λάνιστερ, φαίνεται ότι και πάλι εμπλέκεται σε επικίνδυνες περιπέτειες…

Οι πρώτες σκηνές του τρέιλερ έχουν ήδη κεντρίσει ακόμη περισσότερο την περιέργειά μας για την εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού εξουσίας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη αίσθηση είναι ότι μάλλον οι προσδοκίες μας για μια «δυνατή» εξέλιξη της πλοκής δεν θα διαψευστούν…Λίγη υπομονή λοιπόν, μέχρι να έρθει η άνοιξη-ή μήπως ο χειμώνας;-στις 6 Απριλίου.

Μάνια Στάικου