Πενέλοπε Κρουζ: υποστηρίζει τον πολλά υποσχόμενο Χούλιο Μέντεμ

penelope-krouz-fotografia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η ωραία Πενέλοπε Κρουζ δανείζει τη λάμψη της αλλά και συμμετέχει ενεργά ως συμπαραγωγός, στη νέα ταινία του ισπανού ταλαντούχου σκηνοθέτη Χούλιο Μέντεμ «Μa ma».

Η μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ και του Γούντι Άλεν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της έναν από τους πολλά υποσχόμενους auteur της Ισπανίας, που έγινε γνωστός κυρίως με την ερωτική ταινία του «Το σεξ και η Λουτσία».

Η γοητευτική ηθοποιός φαίνεται ότι δεν περιορίζεται  να κυνηγάει μόνο ρόλους σε χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ, αλλά στηρίζει και ανεξάρτητες  low-budget παραγωγές.

Το νέο δράμα το οποίο υποστηρίζει η Πενέλοπε Κρουζ, εστιάζει κυρίως στον γυναικείο ψυχισμό και φωτίζεται από ορισμένες κωμικές στιγμές. Η κεντρική ηρωίδα, η Μάγδα, αντιδρά θαρραλέα στην τραγωδία, ανασκάπτοντας βαθιά στον εσωτερικό της κόσμο.

«Αυτή και όσοι αποτελούν τον στενό της κύκλο θα βιώσουν αναπάντεχες σκηνές χιούμορ και εύθραυστης ευτυχίας», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών της παραγωγής.

Παρότι ο Χούλιο Μέντεμ έχει πλέον τη βάση του στο Λος Άντζελες, τα γυρίσματα της ταινίας «Ma ma» θα γίνουν αποκλειστικά στην Ισπανία. Ο σχεδιασμός προβλέπει να ξεκινήσουν στις αρχές της άνοιξης. Στο πρωταγωνιστικό καστ συμπεριλαμβάνονται οι Λουίς Τοσάρ («Miami Vice») και Έζιερ Εξτέντια («Broken Embraces»).

Ένα από τα πιο ενεργά στούντιο παραγωγής της Ισπανίας, το Morena Films, που άνοιξε πρόσφατα γραφείο και στο Λος Άντζελες, θα συμπράξει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές. Ο ισπανός συνθέτης Αλμπέρτο Ιγκλέσιας Φερναντέζ-Μπερίντι, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ για τη δουλειά του στις ταινίες «Tinker tailor soldier, spy», «The kite runner» και «The Constant gardener» θα συνθέσει τη μουσική του φιλμ «Μa ma».