Μπρους Γουίλις: ετοιμάζεται να παίξει στο φουτουριστικό θρίλερ «Vice»

mprous-gouilis-fotografia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

O Μπρους Γουίλις έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει ως «κακός» στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Vice», σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter.

H νέα φιλόδοξη παραγωγή έχει χρηματοδότες τους Ράνταλ Έμετ και Τζορτζ Φούρλα, οι οποίοι είχαν υποστηρίξει και την περιπέτεια «Lone survivor»-που είχε απρόσμενα θετική πορεία στο box office.

Ο Άνταμ Γκόλντγουορμ, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας «The Prince» θα συμπράξει με το δίδυμο Έμετ-Φούρλα.

Η φουτουριστική περιπέτεια «Vice» διαδραματίζεται σε ένα θέρετρο, όπου το προσωπικό αποτελείται από  συνθετικές οντότητες και οι πλούσιοι μπορούν να ζήσουν τις πιο σκοτεινές φαντασιώσεις τους. Αυτός ο ψεύτικος παράδεισος δεν έχει φραγμούς για τους προσκεκλημένους του, δεδομένου ότι οι αναμνήσεις των ανδροειδών σβήνονται κάθε βράδυ.

Όμως μια γυναίκα από το προσωπικό παθαίνει βλάβη και ξαφνικά την κατακλύζουν όλες οι σβησμένες αναμνήσεις της. Συνειδητοποιώντας ότι φτιάχτηκε για να υποφέρει τη φρίκη, ορκίζεται εκδίκηση.

Ο Μπρους Γουίλις θα υποδυθεί τον κυνικό  ιδιοκτήτη του θερέτρου, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο  θα δούμε την ηθοποιό Άμπιρ Τσίλντερς («2 Guns», «Ray Donovan», «Gangster Squad»), τη σύζυγο του Ράνταλ Έμετ.

Η ταινία, σύμφωνα με τους παραγωγούς, θα έχει πολλές σκηνές δράσης, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο «βετεράνος» σε αυτό το είδος, Μπρους Γουίλις θα κινηθεί όπως μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες κινηματογραφικές εμφανίσεις του.