Tζόνα Χιλ: κέρδισε περισσότερη δόξα, παρά χρήματα δίπλα στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»

tzona-xil-leonarnto-nti-kaprio-fotografia

Ο Τζόνα Χιλ στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε εκδήλωση  για τον  «Λύκο της Γουόλ Στριτ».

ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο Τζόνα Χιλ, κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ». Φαίνεται όμως ότι κέρδισε κυρίως δόξα, παρά χρήματα-σε σύγκριση πάντα με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας.

Σε μια συνέντευξή του στην εκπομπή «Ηoward Stern Show» αποκάλυψε ότι πήρε μόλις 60.000 δολάρια, χωρίς να αφαιρεθούν από αυτό το ποσό οι νόμιμοι φόροι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πρωταγωνιστής αλλά και συμπαραγωγός της ταινίας, πήρε, πιθανότατα, το ιλιγγιώδες ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Τζόνα Χιλ όμως δεν θεωρεί τον εαυτό του «ριγμένο» σε αυτή τη συμφωνία:

«Μου έδωσαν το μικρότερο ποσό αμοιβής που μπορούσαν. Αυτή  ήταν η προσφορά τους και είπα: θα υπογράψω τα χαρτιά σήμερα το βράδυ. Στείλτε τα με φαξ σήμερα το βράδυ. Ήθελα να τα υπογράψω το βράδυ πριν αλλάξουν γνώμη. Ήθελα να τα υπογράψω πριν πάω να κοιμηθώ ώστε νομικά να μην μπορούν να αλλάξουν γνώμη».

Πρόσθεσε ότι πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον Μάρτιν Σκορσέζε. «Θα πουλούσα το σπίτι μου, θα τού έδινα όλα μου τα χρήματα για να δουλέψω μαζί του. Αυτού του είδους οι συνεργασίες δεν είναι για βγάλεις χρήματα. Κάνεις γυρίσματα για το 22 Jump Street ή άλλα πράγματα για να μπορείς να πληρώνεις το ενοίκιό σου. Θα έκανα τα πάντα. Και θα έκανα το ίδιο πάλι σε ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει να κάνεις πράγματα που να σε ενδιαφέρουν», δήλωσε με πάθος ο Τζόνα Χιλ. Ο ίδιος, μαζί με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μάρτιν Σκορσέζε και Τέρενς Γουίντερ κέρδισαν μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.