Τζένιφερ Λόρενς: νέα συνεργασία με τον Ντέιβιντ Ο' Ράσελ

tzenifer-lorens-fotografia-sfouggaristra
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η Τζένιφερ Λόρενς ετοιμάζεται να ενσαρκώσει υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, τη «σταρ» των τηλεπωλήσεων και εφευρέτη πολλών δημοφιλών προϊόντων, τη Τζόι Μανγκάνο.

Η συνεργασία της νεαρής ηθοποιού με τον Ντέιβιντ ‘Ο Ράσελ την έχει οδηγήσει ήδη δύο φορές στις λίστες των Όσκαρ (βραβείο Όσκαρ για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και υποψηφιότητα δεύτερου γυναικείου ρόλου για τον «Οδηγό Διαπλοκής»), οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον αυτή τη νέα παραγωγή που έχει το άρωμα του «Αμερικανικού Ονείρου».

Η  αυτοδημιούργητη Τζόι Μανγκάνο, η διάσημη «μητέρα» της μαγικής σφουγγαρίστρας Miracle Mop αλλά και άλλων προϊόντων που έλυσαν τα χέρια σε πολλές νοικοκυρές, αποδείχτηκε δυναμική επιχειρηματίας. Πούλησε  την εταιρεία της Ingenious Desighs στο Home Shopping Network κλείνοντας μια συμφωνία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, διατηρώντας παράλληλα τη θέση της προέδρου.

Το κινηματογραφικό πορτρέτο της Μανγκάνο βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της 20th Century Fox. Το σενάριο θα αναλάβει η Άννι Μούμολο, η συν-σεναριογράφος των «Φιλενάδων».

Ωστόσο δεν είναι το  μοναδικό σχέδιο που ετοιμάζει ο  Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, για την αγαπημένη του «μούσα». Πέρυσι ο σκηνοθέτης είχε περάσει από κάστινγκ την Τζένιφερ Λόρενς, για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο αισθηματικό δράμα «The end of everything». Θέμα του ήταν η περιπέτεια ενός μεγιστάνα πετρελαίου που τα χάνει όλα για χάρη του έρωτα.