Η Τζένιφερ Λόρενς γίνεται κόμικ

lorens
ΤΡΙΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Κατέκτησε τις καρδιές του κοινού και των κριτικών, είναι μόλις 24ων ετών, έχει προταθεί 3 φορές για Όσκαρ (Winter's Bone το 2011, Οδηγός Αισιοδοξίας το 2013 και Οδηγός Διαπλοκής το 2014) και έχει κερδίσει ήδη ένα.

Πολλοί θα πιστεύαμε ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει η Τζένιφερ Λόρενς. Κι όμως αυτό που έλειπε- μέχρι πρότινος τουλάχιστον- ήταν να γίνει …κόμικ. Όπερ και εγένετο.

Η Bluewater Productions ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά κόμικ, που θα αφορά σε μία βιογραφική ιστορία της αμερικανίδας ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής υποψηφιότητάς της στον «Οδηγός Διαπλοκής».

Αν και η εταιρία δεν ανακοίνωσε το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει αυτό το νέο κόμικ, ευτυχώς υπάρχουν και οι φήμες που λένε ότι η κυκλοφορία του 34σέλιδου κόμικ θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Φυσικά η ημερομηνία αφορά το αμερικανικό έδαφος σε έντυπη έκδοση ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή, με διαδραστική μάλιστα εφαρμογή.

Το κόμικ θα κυκλοφορήσει με τρία διαφορετικά εξώφυλλα. Ο Iordan Terziiski φιλοτέχνησε το «Fame: Jennifer Lawrence», όπως θα ονομάζεται το περιοδικό, για το Nook, ο Jaume Font το εξώφυλλο για το Kindle και ο Ben Eargle για τα iTunes.

Για τον κειμενογράφο Michael Troy, η Τζένιφερ Λόρενς ήταν μία πραγματική έμπνευση, όπως είπε ο ίδιος καθώς είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός και ταυτόχρονα μία πολύ προσγειωμένη γυναίκα.

Βέβαια, η Bluewater δεν κάνει το «ντεμπούτο» της με την Τζένιφερ Λόρενς. Στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει ανάλογα κομικ με ηθοποιούς που έχουν απασχολήσει τον θείο Όσκαρ, όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Σερ και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ενώ έχει ήδη δημιουργήσει μία σειρά κόμικ με πρωταγωνίστρια την συγγραφέα των Hunger Games, Σούζαν Κόλινς.