Χρόνια πολλά Άστον Κούτσερ

kutser
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Το click@Life πιστό στις απαιτήσεις των αναγνωστών (και κυρίως των αναγνωστριών του, για να είμαστε ειλικρινείς) γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια ενός «ωραίου» του Χόλιγουντ, του Άστον Κουτσερ.

Αισίως έχει φτάσει και κλείνει τα 36, ο γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου του 1978, Άστον Κούτσερ αλλά η αλήθεια είναι ότι από υποκριτικής άποψης δεν έχει σαγηνεύσει κιόλας, αν και τις χάρες του τις παρατήρησε και το Χόλιγουντ, μετά από την Ντέμι Μουρ φυσικά.

Με καταγωγή από την Αϊόβα, ο Κούτσερ έχει 3 πράγματα να επιδείξει στην καριέρα του: τις φάρσες (παρατραβηγμένες και εφηβικές πολλές φορές) που έκανε στους διάσημους φίλους του κάνοντας παράλληλα τα τηλεοπτικά μηχανάκια να χτυπούν κόκκινο, την ερμηνεία του (με τη μοναδική μεταμόρφωση, τα συγχαρητήρια στους make up artists) ως κύριος Jobs και την σύζυγό του Ντέμι Μουρ (που ναι, φυσικά και αυτή έχει να κάνει με την καριέρα του).

Έτσι ο έρως ήταν τυφλός και επειδή ως γνωστό χρόνια δεν κοιτά, η Ντέμι Μουρ στις 24 Σεπτεμβρίου του 2005 παντρέυτηκε τον καλό της Άστον. Ο γάμος μετά από κάποια χρόνια άρχισε να …παραπαίει με τη γνωστές φήμες περί κατάθλιψης της κυρίας Μουρ.

Στις 26 Νοεμβρίου του 2013, μόλις που είχαν ανακουφιστεί από την περίφημη ...επικίνδυνη επταετία του ζευγαριού, ο Κούτσερ μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από τη …νυφική παστάδα της Μουρ. Εντωμεταξύ όμως είχε φτιάξει «όνομα».

Για να μην τον αδικούμε βέβαια, από τα πανεπιστημιακά του χρόνια κιόλας, τότε στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, το οποίο και παράτησε πριν καν τελειώσει, είχε επιχειρηματικό δαιμόνιο. Έτσι ήταν έναν από τους πρώτους που επένδυσαν οικονομικά στον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης και δε βγήκε χαμένος.

Αφού έφυγε από το πανεπιστήμιο αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και δικαίως. Το 1997 μάλιστα κέρδισε και έναν τίτλο, αυτόν του «Φρέσκου προσώπου» στα τοπικά καλλιστεία. Αυτό σύντομα τον οδήγησε σε μία λαμπρή καριέρα μοντέλου στη Νέα Υόρκη.

Κάπως έτσι (και με τη βοήθεια της Μουρ μην ξεχνιώμαστε) κατάφερε το 2010 να μπει στη λίστα του περιοδικού Time με τους «Most Influential People». Επειδή επηρέαζε κόσμο λοιπόν έφτιαξε και το «Demi and Ashton Foundation» κατά της παιδικής σεξουαλικής βίας.

Ως Στιβ Τζομπς στην ομότιτλη ταινία.

Σε θέματα καριέρας πάντως οι περισσότεροι τον μάθαμε από την τηλεοπτική σειρά «That 70s show» (1998) και έπειτα από τo «Punk'd», όπου διετέλεσε και παραγωγός.

Στον κινηματογράφο πάλι, έκανε μία αίσθηση στο «Φαινόμενο της πεταλούδας» (2004) ως πρωταγωνιστής αλλά τον επόμενο χρόνο, όταν γυρίστηκε το «Elizabethtown», ο Ορλάντο Μπλουμ του άρπαξε το ρόλο από τα χέρια, γιατί διέθετε καλύτερο βιογραφικό (μόνο με θεατρικές σπουδές δηλαδή).

Η αλήθεια είναι ότι κινηματογραφικά δε μας έχει εκπλήξει ακόμα, ούτε καν με το μεγαλεπίβολο και αυτοβιογραφικό «Jobs» που παρά τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ μάλλον αδιάφορο ήταν.

Έτσι ο Κούτσερ πλέον γύρισε στα παλιά του λημέρια και από τις 19 Σεπτεμβρίου του 2011 «υποκατέστησε» το κενό που άφησε ο Τσάρλι Σιν στην ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά «Two and a Half men». Αλλά και εκεί δύσκολα τα πράγματα.

Στην προσωπική του ζωή ωστόσο πλέον χαίρεται τη συντροφιά της επίσης ηθοποιού και πιο ταλαντούχας Μίλα Κούνις.