Ένας Σέρλοκ Χολμς από Lego

serlok
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Οι φαν ψηφίζουν και η εταιρεία φυσικά δεν τους χαλάει χατίρι. Κάπως έτσι τα μικρά αυτά δανέζικα κομμάτια από πλαστικό θα αναπαραστήσουν το σκηνικό του «Σέρλοκ Χολμς», της βρετανικής παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια θα προκύψει μόνο εάν οι φαν φτάσουν τις 10.000. Η ιδέα είναι απλή και αρκετά έξυπνη. Η εταιρεία παιχνιδιών Lego, στο πλαίσιο του Lego Cuusoo project, κάθε χρόνο βάζει τους φίλους της στο παιχνίδι, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιόν ήρωα θέλουν να φτιάξουν με lego.

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή φυσικά και έπειτα από ψηφοφορία, η οποία λήγει τον Μάιο (και εφόσον οι ψήφοι μιας πρότασης ξεπεράσουν τους 10.000 υποστηρικτές) τότε η εταιρεία κάνει την επιθυμία αυτή πραγματικότητα.

Φέτος, οι φιναλίστ είναι 6 και μία εξ' αυτών είναι και ο βρετανός Σέρλοκ. Μάλιστα, αυτή η επιλογή έχει δύο διαφορετικές προτάσεις αναπαράστασης.

Η μία αφορά σε 370 κομμάτια lego που θα αναπαριστούν ένα δωμάτιο διαβουλεύσεων/ καθιστικό στην οδό Μπέικερ 221B ενώ η άλλη είναι μια διευρυμένη έκδοση του σαλονιού που μοιράζεται ο Σέρλοκ Χολμς και ο Τζον Γουάτσον, η οποία χρειάζεται περίπου 630 τεμάχια lego.

Το σετ της Lego, όποιο και αν νικήσει, φυσικά και θα περιλαμβάνει μίνι φιγούρες του Σέρλοκ, του Γουάτσον και άλλων ηρώων της σειράς.