Η Τζένιφερ Άνιστον, μία αυτοκτονία και μία (σχεδόν) μοιχεία

aniston
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η American sweetheart, Τζένιφερ Άνιστον έδωσε τα χέρια με τη νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής Cinelou Films, για την ταινία «Cake».

Αν και βρίσκεται με 3 ταινίες «να τρέχουν» αυτήν εποχή, η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός υπέγραψε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κλερ Σίμονς, μίας αστείας και ακραίας προσωπικότητας που γοητεύεται από την αυτοκτονία της Νίνας, μιας γυναίκας που συμμετέχει στην ομάδα της για την υποστήριξη του χρόνιου πόνου. 

Η Κλερ μετά την αυτοκτονία της Νίνας θα αναπτύξει μια οδυνηρή σχέση με τον άντρα της (Νίνας), ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει τις προσωπικές της τραγωδίες.

Το σενάριο ανήκει στον Πάτρικ Τόμπιν, σκηνοθέτης είναι ο Ντάνιελ Μπάρνζ ενώ η διάσημη ηθοποιός εκτός από πρωταγωνίστρια θα είναι και στην εκτελεστική παραγωγή της ταινίας.

Η Άνιστον προς το παρόν  βρίσκεται στα γυρίσματα του δεύτερου μέρους του «Horrible Bosses», ενώ παράλληλα ετοιμάζει το «Miss you already» του Πόλ Άντριου Ουίλιαμς αλλά και το «Squirrels to the nuts» την κωμωδία του Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, που την περιμένουμε μέσα στο 2015.