Τζον Τραβόλτα: Ο θάνατος του γιου μου ήταν ό,τι χειρότερο συνέβη στη ζωή μου

travolta
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στον βετεράνο των νυχτερινών σόου, Μπάρι Νόρμαν, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του έφηβου γιου του Τζετ.

«Η ζωή δεν είχε πια νόημα για μένα και γι’ αυτό χρειάστηκα πολύ χρόνο για να σταθώ και πάλι». Ο Τζετ Τραβόλτα πέθανε σε ηλικία μόλις 16 ετών τον Ιανουάριο του 2009 έπειτα από κρίση που υπέστη κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στις Μπαχάμες.

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με το BBC, και η γυναίκα του, επίσης ηθοποιός, Κέλι Πρέστον επιβεβαίωσαν ότι ο μεγαλύτερος γιος τους ήταν αυτιστικός και έπασχε συχνά από κρίσεις. Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά, την 13άχρονη Έλλα Μπλου και τον τρίχρονο Μπέντζαμιν.

Ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγός του Κέλι Πρέστον.

Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στη συνέντευξή του επεσήμανε ότι μετά το θάνατο του γιου του δεν ήθελε να σηκωθεί καν από το κρεβάτι αλλά η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας ήταν αυτή που τον έκανε να στηθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο 60άχρονος σήμερα (έχει γενέθλια) ηθοποιός ακολουθεί την αμφιλεγόμενη αυτή θρησκεία από τη δεκαετία του 1970 ενώ μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του, θυμήθηκε ότι όταν η επαγγελματική του πορεία διαγραφόταν δυσοίωνη, ο Κουέντιν Ταραντίνο ήταν εκείνος που τον επανέφερε στο προσκήνιο, προσφέροντάς του έναν ρόλο αξιώσεων στο «Pulp Fiction» το 1994.

«Υπήρχαν πολύ πιο σέξι ηθοποιοί που ήθελαν αυτόν τον ρόλο. Αλλά ο Κουέντιν έθεσε την δική του καριέρα σε κίνδυνο και αρνήθηκε να κάνει την ταινία χωρίς εμένα».

Τέλος, ο Τραβόλτα εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τζέιμς Μποντ.