Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις... πρωταγωνιστεί και στα φετινά Όσκαρ

ntaniel-ntei-liouis
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ένας θρύλος της διοργάνωσης, ο υπέροχος Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα παραστεί στα φετινά Όσκαρ παραδίδοντας ένα από τα χρυσά αγαλματίδια.

Ο 3 φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα παραδώσει το χρυσό αγαλματίδιο στην καλύτερη ηθοποιό και οι περυσινοί νικητές στις κατηγορίες Β΄ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, Κρίστοφερ Βαλτς και Άνν Χάθαγουέι, αντίστοιχα, θα δώσουν και αυτοί το πολυπόθητο Όσκαρ σε φετινούς νικητές, άγνωστο όμως ακόμα ποιών κατηγοριών.

Βέβαια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ακαδημίας και η περυσινή νικήτρια Τζένιφερ Λόρενς θα παραστεί στη διοργάνωση έχοντας όμως διπλό ρόλο και αυτόν της υποψήφιας αλλά και της παρουσίασης και απονομής ενός βραβείου.

Το 2013, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις κέρδισε επάξια το τρίτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Λίνκολν. Η οσκαρική του πορεία είχε ξεκινήσει το 1989 με το «Αριστερό μου πόδι» και συνεχίστηκε το 2007 με το «Θα χυθεί αίμα».

Υπενθυμίζουμε ότι, τη φετινή 86η απονομή των Όσκαρ, η οποία θα γίνει στις 2 Μαρτίου, θα παρουσιάσει η μοναδική Έλεν Ντι Τζένερις.