Μην πεις το όνομά του 3 φορές…

beetlejuice
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

«Σκαθαροζούμης, Σκα…» (μη είπα) και όποιος δεν ακούει θα έχει τώρα να αντιμετωπίσει τον Μάικλ Κίτον.

Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει (ή καλύτερα θα ήθελε να επιστρέψει) με το σίκουελ της ταινίας, όπου ενσάρκωσε έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους, τον Σκαθα…(δεν το λέμε πάλι).

Ο Κίτον δήλωσε ότι μίλησε με τον Τιμ Μπάρτον και αν ο σκηνοθέτης αποφασίσει να κάνει τελικά τη συνέχεια της ταινίας, με την οποία μάλιστα ασχολείται τον τελευταίο χρόνο, θα είναι δύσκολο να αρνηθεί τον ρόλο.

Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας του 1988, που στο σίκουελ υπογράφει το σενάριο ο Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, αφορούσε σε ένα ζευγάρι, τον Άλεκ Μπόλγουιν και την Τζίνα Ντέιβις, που είχαν πεθάνει πρόσφατα αλλά δεν το γνώριζαν στην αρχή. Όταν κάποιοι αγοράζουν το σπίτι τους, τα «φαντάσματα» καλούν τον Σκαθαροζούμη (δεύτερη φορά, τρίτη δε συγχωρείται) έναν «εξορκιστή» με ιδιαίτερα κόλπα για να τους βοηθήσει να τους διώξουν.

Η κόρη των νέων ενοίκων, την οποία υποδύθηκε η μυστήρια Γουινόνα Ράιντερ παίζει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης μεταξύ των νυν και των πρώην ιδιοκτητών του σπιτιού.

Προς το παρόν ο Κίτον χαίρεται την επιτυχία μέσα από τους ρόλους του στο «Ρόμποκοπ» και την κωμωδία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου, «Birdman», ενώ ο Μπάρτον  βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής της ταινίας «Big Eyes», μία βιογραφική ταινία του καλλιτέχνη Walter Keane, όπου πρωταγωνιστεί η Έιμι Άνταμς και ο Κρίστοφερ Βαλτς και ετοιμάζει την προσαρμογή της παιδικής ταινίας φαντασίας «Miss Peregrine's Home for Peculiar Children» που θα βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2015.