Ο Ομπάμα, ο Σατανάς και η Βίβλος

obama
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Όχι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δε γέρασε, ούτε και έμεινε άστεγος (αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία).

Αλλά οι παραγωγοί της ταινίας «Ο γιος του Θεού», η οποία βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου, βρήκαν το μπελά τους με την ομοιότητα του «Κακού»  με τον αμερικανό Πρόεδρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι επίμαχες σκηνές κόπηκαν καθώς η Ρόμα Ντάουνι και ο Μαρκ Μπαρνέτ αποφάσισαν να αφήσουν τον χαρακτήρα αυτόν έξω από την ταινία, η οποία είναι βασισμένη στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Βίβλος».

Η ταινία, όπου τον Σατανά ενσαρκώνει ο ηθοποιός Μοχάμεντ Μεχντί Ουαζάνι, είναι μία δίωρη παραγωγή από τις 10 ώρες της τηλεοπτικής βερσιόν.

Μάλιστα, την εν λόγω ομοιότητα του «Σατανά» με τον Ομπάμα παρατήρησαν οι bloggers της σειράς πέρυσι και οι φωτογραφίες δεν άργησαν να γίνουν viral σε όλο το διαδίκτυο.

«Κάποιος σχολίασε την ομοιότητα του ηθοποιού που υποδύεται τον Σατανά με τον πρόεδρό μας και ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ τρελάθηκαν. Την επόμενη μέρα, θεωρούσα ότι όλοι θα μιλούν για τον Χριστό αλλά μιλούσαν για το Σατανά. Για την ταινία μας «Ο Γιος του Θεού» ήθελα όλοι να εστιάσουν την προσοχή τους στον Ιησού» είπε τότε η παραγωγός Ρόμα Ντάουνι και ο Σατανάς- κλώνος κόπηκε φυσικά από την ταινία «Βίβλος».