Έρχεται το Sex and the City 3

sex-and-the-city
ΣΑΒΒΑΤΟ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Μάικλ Πάτρικ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συμφωνούν ότι αυτός ο κύκλος δεν ολοκληρώθηκε με τις 2 ταινίες και χρειάζεται μία ακόμη ιστορία.

Ο σκηνοθέτης φαίνεται πως πλέει στα ίδια μήκη κύματος με την κινηματογραφική Κάρι Μπράντσο για το τρίτο και τελευταίο μέρος της ιστορίας.

«Και η Σάρα και εγώ ξέρουμε ότι υπάρχει ένα ακόμα κεφάλαιο. Αυτό δε σημαίνει ότι η ιδέα αυτή θα πραγματοποιηθεί ωστόσο. Αλλά υπάρχουν τέσσερα κορίτσια και αυτά τα κορίτσια είναι ακόμη στο μυαλό μου. Υπάρχουν και άλλες ιστορίες να πούμε και άλλοι χαρακτήρες που δε γράφτηκαν ακόμα», είπε μιλώντας σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τον Guardian, ο σκηνοθέτης.

Βέβαια, μέχρι πρόσφατα, οι συμπρωταγωνίστριες της γυναικείας παρέας έμοιαζαν διχασμένες, για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το Sex and The City.

Οι κινηματογραφικές Σάρλοτ και Σαμάνθα ήταν υπέρμαχες της ιδέας ενώ η Σίνθια Νίξον, δεν ήταν τόσο ένθερμη στο να «ξαναζωντανέψει» τη Μιράντα. Αλλά, πριν από λίγες μέρες μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε «Αν ο Μάικλ Πάτρικ γράψει τη συνέχεια και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρωταγωνιστήσει, είμαι μέσα».