Εκτός Χόλιγουντ η Τζένιφερ Λόρενς και δικαιολογημένα μάλιστα

lawrence
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Τζένιφερ Λόρενς πρέπει να ξεκουραστεί.

Κάπως έτσι, ο παραγωγός του Χάρβεϊ Γουέινσταϊν έδωσε «άδεια» στη νεαρή ηθοποιό να απέχει από τα κινηματογραφικά δρώμενα.

Ο παραγωγός του «Οδηγού Αισιοδοξίας» όπου πρωταγωνιστούσε η Λόρενς πέρυσι (και της χάρισε και το πρώτο της Όσκαρ) σύμφωνα με τον Guardian, δικαιολογεί απόλυτα την ανάγκη ξεκούρασης της νεαρής ηθοποιού, η οποία από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ δεν έχει σταματήσει να κάνει ταινίες.

«Η Τζένιφερ είναι πολύ ευγενική και κάνει χάρες στους ανθρώπους. Υπέγραψε για το «Hunger Games» όταν ήταν πολύ μικρή και δεν είχε αντιληφθεί πόσο θα κυριαρχούσε αυτό στη ζωή της. Αλλά είναι επαγγελματίας και έτσι θα παραμείνει», είπε μιλώντας ο παραγωγός.

Σκηνή από την ταινία «Οδηγός Διαπλοκής». 

Η αφορμή δόθηκε από την αποχή της από τα βραβεία Bafta, στα οποία δικαιολογημένα η πολυάσχολη 23χρονη δε μπόρεσε να παρευρεθεί παρά το γεγονός ότι απέσπασε το βραβείο β΄ γυναικείου ρόλου, για την εκπληκτική ερμηνεία της στον «Οδηγό Διαπλοκής» του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ.

«Δουλεύει ασταμάτητα και μία ξεκούραση τη δικαιούται» είπε δικαιολογώντας την ο παραγωγός. Εξάλλου, η νεαρή βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, την Κυριακή το βράδυ διεκδικεί άλλο ένα χρυσό αγαλματίδιο (Β’ γυναικείου ρόλου για τον «Οδηγό Διαπλοκής») ενώ παράλληλα θα εμφανιστεί στα δύο τελευταία μέρη του «Hunger Games» μέχρι το 2015, έχει στα σκαριά το κόμικ «X-Men: Days of Future Past», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, πρωταγωνιστεί στο δράμα της Σούζαν Μπίερ «Σερένα» και έχει και μία εμφάνιση στο σίκουελ της κωμωδίας «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» που αναμένεται στα τέλη της χρονιάς.

Ωστόσο, στο περιθώριο της συνέντευξης ο Γουέινσταϊν, μόνιμος υποστηρικτής του Ταραντίνο από την εποχή του «Reservoir Dogs» ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διακόψει τη συνεργασία του με τον γνωστό σκηνοθέτη καθώς οι ταινίες που παρουσιάζουν βίαιες σκηνές με όπλα αντιτίθενται πλέον στις πολιτικές του απόψεις.