Η επιστροφή των Μίλερ

millers
ΤΡΙΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Πέρυσι η κωμωδία «We are the Millers» κέρδισε το κοινό και σόκαρε τους ίδιους τους συνετελεστές καθώς κατάφερε να αποφέρει κέρδη που είχαν ξεπεράσει κατά πολύ το αναμενόμενο.

Με τη Τζένιφερ Άνιστον πιο αποκαλυπτική από ποτέ (όσοι θυμόσαστε επιδίδεται σε pole dancing με ιδιαίτερη χάρη), η ταινία κατάφερε φυσικά να πάρει το πράσινο φως για το σίκουελ.

Αυτό αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του The Hollywood reporter, οι οποίες μιλούν για τον σεναριογράφο Adam Sztykiel, ο οποίος ακονίζει τα μολύβια του για νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Βέβαια, η υπόθεση είναι σε πολύ αρχικό στάδιο καθώς δεν υπάρχει καμία σίγουρη πληροφορία για το αν οι πρωταγωνιστές Τζέισον Σουντέικις, Τζένιφερ Άνιστον, Γουίλ Πούλτερ, Έμα Ρόμπερτς και ο σκηνοθέτης Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ θα συμφωνήσουν να συμμετάσχουν σε ένα σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας.

Η ταινία ωστόσο, ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς κατάφερε να αποφέρει κέρδη ύψους 150 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ και 270 εκατ. δολάρια παγκοσμίως με ένα budget μόλις 37 εκατ. δολαρίων.

Ο νέος σεναριογράφος, ο οποίος θα αντικαταστήσει την ομάδα των Μπομπ Φίσερ, Στιβ Φάμπερ, Σιν Άντερς και Τζον Μόρις, έχει υπογράψει το σενάριο του «Due Date» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και τον Ζακ Γαλιφιανάκη και το «Made of Honor», τη ρομαντική κομεντί με τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ.