Ζευγάρια στο πανί και στη ζωή: τι απέγιναν;

actors
ΤΡΙΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Πολλοί ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει με τους συντρόφους τους σε ταινίες. Άλλοι πάλι, έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα κάποιας παραγωγής.

Ποιοι έμειναν μαζί και ποιοι χώρισαν μόλις έκλεισαν τα φώτα και οι κάμερες;

Η υπόθεση Μπραντζελίνα είναι η πιο γνωστή μάλλον. Το 2005 και ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Άνιστον, η περιπέτεια - ή καλύτερα  κωμωδία- «Κύριος και Κυρία Σμιθ» έμελλε να είναι προφητική.

Έτσι ο Μπράντ χώρισε την Άνιστον, έγινε κύριος Τζολί και ο απολογισμός μέχρι σήμερα που είναι ακόμα μαζί, είναι 6 παιδιά (αν μου ξεφεύγει και κανένα συγνώμη) και στεφάνι μόνο όταν νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων (όπως λένε οι ίδιοι).

RAMEY PHOTO

Το 1986, ο εκπληκτικός Σον Πεν και η Material Gilr, βασίλισσα της ποπ Μαντόνα πρωταγωνίστησαν στο «Shanghai Surprise». Ο γάμος τους διήρκησε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο, καθώς έληξε το 1989, έπειτα από ιστορίες περί βίαιης συμπεριφοράς κ.λπ.

Βέβαια, η Μαντόνα συνέχιζε να παίζει με τους πρώην της στο πανί. Ένας εξ’ αυτών ο Γουόρεν Μπίτι στο «Dick Tracy» το 1990 ενώ και με τον πολύ αργότερα σύζυγό της και σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, συνεργάστηκαν στην παταγώδη αποτυχία του 2002 «Swept Away».

Ο Γουόρεν Μπίτι βέβαια επανέλαβε το «ατόπημα» και το 1991 συμμετείχε με την τότε αγαπημένη του Άνετ Μπένινγκ στο «Bugsy». Η διαφορά είναι ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, έχοντας συμπληρώσει κάτι περισσότερο από 20 χρόνια.

Ο Ράσελ Κρόου και η Μεγκ Ράιν το 2000 προσπαθούσαν να σώσουν τον άντρα της στο «Proof of Life». Δεν αντιστάθηκαν όμως και όσο ο κινηματογραφικός της σύζυγος ήταν αιχμάλωτος έκαναν σχέση οι δυο τους.

Η ειρωνεία είναι ότι και ο πραγματικός της τότε σύζυγος, ο ηθοποιός Ντένις Κουέιντ ήταν μακριά. Το ζευγάρι πάντως έμεινε μαζί κανέναν χρόνο σχεδόν.

Το ζευγάρι Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές. Γνωρίστηκαν στα πλατό του « Days of Thunder» το 1990 και παντρεύτηκαν την παραμονή Χριστουγέννων της ίδιας χρονιάς.

Έκτοτε έπαιξαν σε κάμποσες ταινίες μαζί (Far and Away, Eyes Wide Shut κ.λπ). Το ζευγάρι δε μπόρεσε να το σώσει ούτε ο Κιούμπρικ και έτσι ως γνωστόν χώρισε, μετά την αποτυχία του «Eyes wide Shut» και η έλλειψη χημείας που όλοι πίστευαν ότι είχε το ζευγάρι τόσα χρόνια, επιβεβαιώθηκε.

Υπόθεση Ράιαν Γκόσλινγκ για τη συνέχεια. Το 2004 πρωταγωνίστησε στο «The Notebook» με την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς. Από το 2005 μέχρι το 2007 ήταν ζευγάρι, κάτι είχε ακουστεί και για αρραβώνες αλλά η συνέχεια ήθελε τον Ράιαν να πρωταγωνιστεί αργότερα στο εκπληκτικό «The place beyond the pines» του 2012 με την έως και σήμερα αγαπημένη του Έβα Μέντες.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Βινς Βον πρωταγωνίστησαν στο ειρωνικό «Break up» την εποχή που ήταν μαζί, δηλαδή το 2006. Αφού ήταν μαζί για κάποιους μήνες, επιβεβαίωσαν ότι μάλλον ο τίτλος της ταινίας τους ήταν…προφητικός.

Όταν ένα βαμπίρ ερωτεύεται μία θνητή τα πράγματα μάλλον δεν θα έχουν καλή τροπή. Αφού έγιναν ζάμπλουτοι και διάσημοι ως Έντουαρντ και Μπέλα, ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρντ χώρισαν (είχαν τελειώσει και οι ταινίες άρα βόλευε και χρονικά), αυτός έμεινε να κλαίγεται με τη ρετσινιά του «απατημένου» και αυτή να ζητά συγνώμη για τον παράνομο δεσμό της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White and the Huntsman».

Ο Ψαλιδοχέρης Τζόνι Ντεπ, πριν παντρευτεί χωρίσει και ξανα-αρραβωνιαστεί, είχε σχέση με την Γουινόνα Ράιντερ. Μάλιστα οι δυο τους ήταν κάτι σαν «Μπραντζελίνα» των 90s.

Γνωρίστηκαν στην πρεμιέρα του «Great Balls of Fire!» το 1989, αυτή υποστήριξε ότι ο Ντεπ της πήρε ότι πολυτιμότερο έχει μία κοπέλα, εκείνος (για να την τιμήσει;) έκανε το περίφημο τατουάζ «Winona Forever» και το 1993 χώρισαν. Πλέον το τατουάζ  γράφει «Wino Forever». Λάθη, λάθη, λάθη.

Ένα ιερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, που πρωταγωνίστησε στο πανί και τη ζωή είναι οι «δικοί» μας (λόγω διακοπών στη Σκιάθο κάθε χρόνο) Κέρτ Ράσελ και Γκόλντι Χον. Η πρώτη ματιά έπεσε το 1968 όταν βρέθηκαν στο μιούζικαλ της Ντίσνεϋ «The One and Only, Genuine, Original Family Band».

Η επανασύνδεση έγινε το 1983 στα γυρίσματα του «Swing Shift» ενώ κινηματογραφικά ξαναβρέθηκαν στην κωμωδία «Overboard». Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και αγαπημένοι έχοντας κλείσει κάτι παραπάνω από 3 δεκαετίες ζευγάρι.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]