Non stop περιπέτεια στα 40.000 πόδια

neeson Myles Aronowitz
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο Λίαμ Νίσον συνεχίζει να κυνηγά «κακούς» σε μία ακόμα περιπέτεια, που κόβει την ανάσα.

Ο Ζομ Κολέ Σερ σκηνοθετεί και ο Λίαμ Νίσον με την Τζούλιαν Μουρ πρωταγωνιστούν σε μία συνηθισμένη σεναριακά υπόθεση με καταιγιστική ωστόσο δράση.

Η Γαλλία και οι ΗΠΑ συνεργάζονται κινηματογραφικά και η εναέρια περιπέτεια ξεκινά. Η υπόθεση απλή: ο Νίσον είναι πτέραρχος της αμερικανικής αεροπορίας και είναι φυσικά ο μόνος ικανός να αποτρέψει έναν δολοφόνο.

Myles Aronowitz / Myles Aronowitz

Η αγωνία εντείνεται ακόμη περισσότερο όμως, καθώς όλα αυτά συμβαίνουν στα 40.000 πόδια κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης. Ο Νίσον έχει τις ικανότητες και την εμπειρία να εξουδετερώσει τον δολοφόνο και να σώσει τους 200 περίπου επιβάτες του αεροπλάνου.

Αλλά, ο χρόνος τον κυνηγά καθώς οι «οδηγίες» από τον villian της υπόθεσης λένε ότι αν δεν παραδοθούν 150 εκατ. δολάρια σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό, κάθε 20 λεπτά θα δολοφονείται και ένας επιβάτης.

Ο σκηνοθέτης Ζομ Κολέ Σερ εμπιστεύεται μία ακόμη δουλειά του στον 61χρονο πλέον master της περιπέτειας Λίαμ Νίσον και ένα αδυσώπητο κυνηγητό ξεκινά.

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερ, Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Ντόκερι, Λούπιτα Νιόνγκο. Η ταινία προβάλλεται από την Seven Films.