Οριστικό τέλος για τον ΜακΚόναχι

makkonaxi
ΤΡΙΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Αφού άρπαξε το χρυσό αγαλματίδιο για την ομολογουμένως εκπληκτική του ερμηνεία στο Dallas Buyers Club, o ανανεωμένος υποκριτικά Μάθιου ΜακΚόναχι είπε όχι στο «True Detective».

Ανέβηκε στο πόντιουμ του Kodak Theatre, ευχαρίστησε θεούς και ανθρώπους για την μοναδική διάκρισή του από την ακαδημία του κινηματογράφου και κατά την έξοδο δεν ξέχασε να πει ότι «έκλεισε» ως «True Detective».

Ο ρόλος του ως Rust Cohle στην τηλεοπτική σειρά «True Detective» ήταν για την πρώτη μόνο σεζόν διευκρίνισε ο ΜακΚόναχι σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, μόλις λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πολυπόθητου θείου Όσκαρ.

JIm Bridges

Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον ως "True detective".

Ο πρωταγωνιστής του «Dallas Buyers Club» ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι ο ρόλος του ολοκληρώθηκε στoν πρώτo κύκλο, ενώ ο  σεναριογράφος Nic Pizzolatto, έχει ήδη επιβεβαιώσει με δηλώσεις του στο περιοδικό Rolling Stone ότι εργάζεται πάνω στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, χωρίς όμως τον οσκαρικό πλέον ΜακΚόναχι.

«Έχω τρεις χαρακτήρες που λατρεύω μέχρι στιγμής και κανείς από αυτούς δεν είναι ούτε ο Cohle ούτε ο Hart (Γούντι Χάρτελσον)» είπε ο σεναριογράφος, βγάζοντας ….εκτός σειράς τον ΜακΚόναχι.

Στον πρώτο κύκλο των 8 επεισοδίων, η σειρά μας σύστησε τον ΜακΚόναχι και τον Χάρελσον ως δύο ντετέκτιβ από τη Λουιζιάνα που προσπαθούν να συλλάβουν έναν κατά συρροή δολοφόνο. Η σειρά μάλιστα έκανε νούμερα ρεκόρ και κατέκτησε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση (του σταθμού) με 2.3 εκατ. φανατικούς οπαδούς.

Ωστόσο, μάλλον το σενάριο θέλει κάθε σεζόν και νέο «αίμα». Κάπως έτσι ίσως να επιβεβαιωθεί η τηλεοπτική είσοδος μία γυναικείας φιγούρας, την οποία ο σεναριογράφος κρατά ως «επτασφράγιστο μυστικό».