Πρόταση γάμου από τον Κούτσερ στη Μίλα Κούνις;

kutcher-kunis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Είναι όμορφη, νέα και ταλαντούχα άρα γιατί να μη γοητευτεί ο έτερος όμορφος Άστον Κούτσερ;

Φυσικά όλα αυτά θα συμβούν σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς «Two and a half men» σύμφωνα με το δίκτυο CBS.

Η Μίλα Κούνις θα βρεθεί στην πόρτα του τηλεοπτικού χαρακτήρα που υποδύεται ο Κούτσερ, του δισεκατομυριούχου Γουόλντεν την πιο ακατάλληλη στιγμή. Εκείνος είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου σε μία άλλη γυναίκα αλλά όταν αντικρύσει την Κούνις θα πειστεί ότι αυτή είναι η μία και μοναδική.

Εκείνη βέβαια δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται. Το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με το σενάριο, η Κούνις θα υποδυθεί μία υποχθόνια, όμορφη και με ελεύθερο πνεύμα γυανίκα που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο.

Η guest εμφάνιση της Κούνις θα σημάνει και το reunion με τον Κούτσερ στην οθόνη, καθώς οι δύο σταρ είχαν συμπρωταγωνιστήσει για οκτώ σεζόν στην παλαιότερη τηλεοπτική σειρά «The ‘70s Show».

Κινηματογραφικά, η Κούνις συμμετέχει αυτή την εποχή στο «Jupiter Ascending» με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και στον «Τρίτο άνθρωπο» με τον Λίαμ Νίσον και τον Τζέιμς Φράνκο, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο.

Σε προσωπικό επίπεδο, το ζευγάρι στην οθόνη είναι και ζευγάρι στη ζωή από το 2012 ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι φήμες περί αρραβώνα, με την Κούνις να επιδεικνύει το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της.