40άρισε η Εύα Μέντες

mendez
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Φυσικά καστανά μαλλιά, μία μικρή, χαρακτηριστική ελιά στο αριστερό της μάγουλο, βαθιά σαγηνευτική φωνή και ένα κορμί που μαγεύει. Με απλά λόγια, Εύα Μέντες.

Θέλει να δείξει μία άλλη πτυχή της Λατίνας γυναίκας λέει η ίδια ακροβατώντας μεταξύ του ταλέντου και του σεξ απίλ. Δεν την ενδιαφέρει η εφήμερη φήμη αλλά η διάρκεια της καριέρας της σε βάθος χρόνου. Η Εύα Μέντες σήμερα 40αρίζει και μοιάζει πιο γοητευτική από ποτέ.

Γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα αλλά μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Έχει κουβανέζικες καταβολές και τις επιδεικνύει με χάρη. Είναι η μικρότερη από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Μέντες. Έχει δύο ακόμα αδερφές και έναν αδερφό αλλά είναι η μοναδική που γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Και αν νομίζετε ότι είναι μόνο όμορφη κάνετε λάθος. Ήταν επιλογή της να παρατήσει το Πανεπιστήμιο για να κυνηγήσει την υποκριτική. Σπούδαζε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Northridge της Καλιφόρνια.

Στα ενδιαφέροντά της είναι και η συγγραφή. Γι’ αυτό και γράφει ένα βιβλίο, το «Crazy Leggs Beshee», που είναι εμπνευσμένο από τα ανίψια της και αφορά σε  λεξιλόγιο, τέχνες, ιστορία και ανθρώπινες αρετές όπως τις αντιλαμβάνονται τα παιδιά.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ισπανικά και τα αγγλικά έρχονται σε δεύτερη…μοίρα.

Έχει υποδυθεί δύο φορές τη σύντροφο του Ντένζελ Ουάσινγκτον, το 2001 στο «Training Day» και το 2003 στο «Out of Time» ενώ αγαπημένες της ταινίες είναι η «Λάμψη» και το «Blow up».

Από το 2002 κατέχει μία θέση μεταξύ των πιο σέξι γυναικών στον κόσμο και όχι άδικα.

Αν η φωνή της σας θυμίζει κάτι μάλλον είναι η φράση «Bienvenido a Miami» από το τραγούδι «Miami» του Γουίλ Σμίθ. Μάλιστα, εμφανίστηκε και στο βιντεοκλίπ μαζί του.

Το 2005, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν στο «Hitch» αλλά όταν εκείνη του είπε για το «παρελθόν» τους εκείνος απλά και ευγενικά της είπε ότι δεν τη θυμάται.

Κανονικά θα βλέπαμε αυτή δίπλα στον «Bruce Almighty» (2003) αλλά δε μπόρεσε τελικά να συμμετάσχει στην ταινία.

Σκηνή από την ταινία "The place beyond the pines"

Η ζωή της δεν ήταν πάντα τόσο λαμπερή. Στις 7 Φεβρουαρίου του 2008 εισήχθη στην Κλινική Lodge στη Γιούτα για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Συχνά συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας εσωρούχων του Calvin Klein δίπλα στον ιρλανδό Τζέιμι Ντόρναν.

Από τον Σεπτέμβριο του 2011 είναι ζευγάρι με τον 34χρονο ηθοποιό Ράιαν Γκόσλινγκ και οι δυο τους μάλιστα έχουν υποδυθεί υπέροχα και το κινηματογραφικό ζευγάρι στην πολύ αξιόλογη ταινία (που αν δεν έχετε δει αξίζει πραγματικά να τη δείτε) «Τhe place beyond the pines».

Σόφη Ζιώγου
[email protected]