Αντζελίνα και Βίβιαν Πιτ-Τζολί μαζί στο πανί

jolie
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

«Τα άλλα 3χρονα-4χρονα δεν με πλησίαζαν. Έπρεπε να είναι ένα παιδί που με συμπαθεί και δεν θα φοβόταν τα κέρατα, τα νύχια και το μακιγιάζ στα μάτια. Έτσι έπρεπε να είναι η Βιβ», είπε η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας αποκλειστικά στο EW για τη συμμετοχή της κόρης της στην ταινία «Maleficent».

Όταν η Ατζελίνα ανακοίνωσε στα 6 παιδιά της ότι θα υποδυθεί την κακιά μάγισσα στην ταινία, όλα με ένα στόμα αναφώνησαν «Όχι, είναι πολύ τρομαχτική».

Η Τζολί δεν τα άκουσε προφανώς, ανέλαβε το ρόλο και μετά οι παραγωγοί προσπαθούσαν να βρουν ένα πιτσιρίκι να υποδυθεί τη νεαρή «Ωραία Κοιμωμένη» σε πολύ μικρή ηλικία. Η προσπάθεια αποδείχθηκε άθλος καθώς όλα έτρεχαν φωνάζοντας τη μαμά τους, τη στιγμή που αντίκριζαν τη Τζολί με το συγκεκριμένο μέικ απ.

Η τρομακτική της αμφίεση δεν άφησε πολλά περιθώρια και κάπως έτσι κατέληξαν στην επιλογή της κόρης της Βίβιαν, η οποία όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία του EW στέκει αγέρωχη μπροστά τη μαμά της.

Βέβαια, δεν είναι το μόνο παιδί της οικογενείας που συμμετέχει στην ταινία καθώς και οι Παξ και Σαχάρα εμφανίζονται στη βασική σκηνή της βάφτισης.

Αν και οι Τζολί και Πιτ διεκρινίζουν ότι θα ήθελαν τα παιδιά τους να το δουν ως παιχνίδι και δεν θα επιθυμούσαν να γίνουν ηθοποιοί, ποιος ξέρει ίσως αυτή η ταινία να είναι η αρχή μίας ακόμα κινηματογραφικής καριέρας στην οικογένεια Μπραντζελίνα.