Όταν οι διάσημοι ερωτεύονται άσημους

meryl
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και μάλλον δεν κοιτά ούτε κοινωνικό status ούτε επάγγελμα.

Η γνωστή «καραμέλα» ότι οι ηθοποιοί παντρεύονται άτομα του …σιναφιού τους καταρρίπτεται ευθύς αμέσως δίνοντας σε όλους εσάς την ελπίδα ότι μπορεί και εσείς μια μέρα να βρεθείτε στο πλευρό του Τζόρτζ Κλούνεϊ ή της Τζένιφερ Άνιστον, έστω και αν είστε άσημοι.

Ο Ματ Ντέιμον γνώρισε τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόσο όταν αυτή ήταν σερβιτόρα σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι το 2003. Έντεκα χρόνια αργότερα είναι ακόμη αγαπημένοι και έχουν συμπληρώσει την ευτυχία τους με τέσσερις κόρες.

Η Μάρσια Κρος ξέφυγε από τα τετριμμένα και βρήκε στο πρόσωπο του χρηματιστή Τομ Μαχόνι τον έρωτα της ζωής της. Όλα συνέβησαν σε ένα ανθοπωλείο και από τις 24 Ιουνίου του 2006 οι δυο τους και τα δύο τους παιδιά είναι αχώριστοι.

Στα ίδια χνάρια και ο Τζεφ Μπρίτζες με τη σύζυγό του Σούζαν Γκέστον-Μπρίτζες. Αν και γνωρίστηκαν μέσω δουλειάς (εκείνη είναι παραγωγός, έχει παίξει σε μία ταινία το 1976 και πρωταγωνιστεί ως ο εαυτός της σε τηλεοπτικές παραγωγές), στα γυρίσματα του «Rancho Deluxe» παραμένουν μαζί για 38 συναπτά έτη.

Ο dr. MacDreamy του «Grey’s Anatomy», κατά κόσμο Πάτρικ Ντέμσεϊ, χρωστά τα υπέροχα (για αρκετές κυρίες) μαλλιά του αλλά και την προσωπική του ευτυχία στη σύζυγο και κομμώτριά του Τζίλιαν Φλικ. Παντρεύτηκαν το 1999 και έκτοτε χαίρονται μαζί τις επαγγελματικές του επιτυχίες και τα 3 τους παιδιά.

Πρώτα ήρθε η επαγγελματική γνωριμία, η οποία αναπόφευκτα, όπως λένε οι ίδιοι, οδήγησε στη δίχρονη σχέση τους. Ο λόγος για τον Έρικ Μπανα και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του Ρεμπέκα Γκλίσον, που από το 1997 απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή.

Η Ρις Γουίδερσπουν πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξαναπαντρευτεί μετά το χωρισμό της από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ράιαν Φιλίπε, με τον οποίο είχε αποκτήσει 2 παιδιά. Πλέον, ζει σε πελάγη ευτυχίας με τον κυνηγό ταλέντων Τζιμ Τοθ με τον οποίον παντρεύτηκαν στις 26 Μαρτίου του 2011 και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Λέγεται ότι χρειάστηκε μόλις μία μέρα στο μουσείο επιστήμης του Σικάγο για να ερωτευτεί η ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός Τίνα Φέι τον αγαπημένο της συνθέτη Τζεφ Ρίτσμοντ. Σήμερα μετρούν 13 χρόνια γάμου και 2 παιδιά.

Η Μέριλ Στριπ κατέχει ρεκόρ στα Όσκαρ και τη ζωή. Είναι ζευγάρι με τον γλύπτη Ντον Γκάμερ και διανύουν την τρίτη δεκαετία τους παντρεμένοι, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Αλλά και ο Κρις Ο’Ντόνελ έχει πέντε παιδιά με το «κορίτσι» του από τα κολεγιακά του χρόνια, την Κάρολαϊν Φλέντρες, με την  οποία παντρεύτηκαν στις 19 Απριλίου του 1997.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]