Grey's anatomy: Σε γνώριμα λημέρια ο δρ Πρέστον Μπερκ

greys-anatomy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Αν και είχε απολυθεί από τη σειρά το 2007 για ανάρμοστη συμπεριφορά, η παραγωγή αποφάσισε ότι ο τηλεοπτικός καρδιοχειρούργος δρ Πρέστον Μπερκ, κατά κόσμον Ιζάϊα Ουάσινγκτον, πρέπει να επιστρέψει στο «Grey’s Anatomy».

Η δημιουργός της σειράς Σόντα Ράιμς, ανακοίνωσε ότι η εξέλιξη του χαρακτήρα της Κριστίνα Γιάνγκ (που την υποδύεται η Σάντρα Ο, πρώην σύζυγος του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν) χρειάζεται την επιστροφή του τηλεοπτικού της αγαπημένου δρ. Πρέσκον Μπερκ προκειμένου να υπάρξει μία ολοκλήρωση.

«Είναι σημαντικό για μένα, το τηλεοπτικό ταξίδι της Κριστίνα να ξεδιπλωθεί όπως πρέπει. Και ο Μπερκ είναι ζωτικής σημασίας στο ταξίδι αυτό», είπε σχετικά με την επιστροφή αυτή η Ράιμς.

Υπενθυμίζουμε δε, ότι η απόλυση του Ουάσικνγκτον το 2007 είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς προκλήθηκε όταν ο ίδιος αποκάλεσε τον συνάδελφό του Θίοντορ Ρέιμοντ Νάιτ, που υποδύεται τον Τζορτζ Ο’ Μάλεϊ, «αδερφή».

Η πληροφορία διέρευσε στα μέσα, ο Νάιτ αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημοσίως ότι όντως είναι ομοφιλόφιλος και η παραγωγή αποφάσισε την απόλυση του Ουάσινγκτον, ο οποίος ωστόσο είχε ήδη ζητήσει συγνώμη.

Τα χρόνια πέρασαν, το θέμα ξεχάστηκε και τον Μάιο ο δρ. Μπεκ επιστρέφει για ένα μόνο επεισόδιο της σειράς, η οποία αποχαιρετά ένα βασικό της χαρακτήρα.