Δε ρωτάνε κάτι τέτοιο μια κυρία….

age
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Κι όμως, οι αδιάκριτοι του Χόλιγουντ (και αρκετοί από μας) πάντα έχουμε μια έμφυτη περιέργεια να μάθουμε πόσο χρονών είναι οι διάσημοι αστέρες (και ας μην το παραδεχόμαστε).

Με τη δικαιολογία ότι έχουν μακιγιέρ, κομμωτές, προσωπικούς γυμναστές και ένα ολόκληρο επιτελείο πίσω τους (μαζί με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής φυσικά) θεωρούμε ότι η νεότητα των σταρς είναι δικαιολογημένη και αναμενόμενη.

Εξάλλου, πόσες φορές είπατε «ας είχα και εγώ τόσους ανθρώπους να με φροντίζουν και θα έβλεπες πως θα έμοιαζα». Και έπειτα από όλες τις απέλπιδες προσπάθειας ικανοποίησης του δύσμοιρού «εγώ» μας, οι αριθμοί φέρνουν τη δικαίωση «μμμ, μπα μεγαλύτερη είναι».

Πριν από έναν μήνα (στις 11 Φεβρουαρίου) η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε τα 45. Και ναι, μπορεί να είναι πιο όμορφη από ποτέ, να έχει ένα κορμί που όλοι θα θέλαμε αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε και την ίδια ηλικία - κάτι είναι και αυτό.

Στον αντίποδα, η φίλη τηςΤζένιφερ και συμπρωταγωνίστριά της στα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία φαίνεται ότι έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες να παραμείνει η τηλεοπτική Μόνικα των 90ς αλλά δυστυχώς για εκείνη ούτε ο χρόνος, ούτε το νυστέρι τη λυπήθηκαν.

Η Τζούλιαν Μουρ είναι ταλαντούχα, γοητευτική και 54 ετών. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, η κοκκινομάλλα σταρ σε καμία περίπτωση δε δείχνει όσο λέει το πιστοποιητικό γέννησής της.

Η ζωή τελικά δεν είναι καθόλου δίκαιη. Η Σάντρα Μπούλοκ πήγε στο φεγγάρι (με το Gravity) έφτασε για μία ακόμα φορά στα Όσκαρ, γέμισε τις τσέπες της με πολλά (πάρα πολλά) εκατομύρια και όλα αυτά λίγους μήνες πριν κλείσει τα 50 της χρόνια (τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν της «φαίνονται»).

Τα ερωτήματα πολλά όταν πρόκειται για τη Λούσι Λιού. Από το «Kill Bill Vol.1» πριν 11 χρόνια μέχρι και σήμερα η μικροκαμωμένη ηθοποιός μοιάζει ανέγγιχτη από τον χρόνο στα 45 της.

Η Σάρον Στόουν στα 56 της χρόνια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη, έστω και αν είναι 20 (μην πω 30 χρόνια ) μικρότερή της. Πιο γοητευτική από ποτέ, το sex symbol της δεκαετίας των 90ς δε χρειάζεται καν να έχει στο λεξιλόγιό της το ρήμα «γερνάω».

...Ούτε αυτούς τους κυρίους

Και επειδή πολλά είπαμε για τις κυρίες του Χόλιγουντ, ας δούμε και 2 άντρες – ηλικιακά φαινόμενα.

Ο …Σταμάτης Γαρδέλης της Ελλάδας, γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο αγέραστος Ρομπ Λόου, (που οι περισσότεροι θυμόμαστε τουλάχιστον από τα γυμνασιακά μας χρόνια, ε ναι λοιπόν με αυτόν μεγαλώσαμε) κλείνει σε λίγες μέρες τα 50 του χρόνια, αν και για να είμαστε ειλικρινείς οι διαφορές από τα 30 του είναι ελάχιστες.

Ο τηλεοπτικός Σέλντον από το «Bing Bang Theory» είναι μία αποκάλυψη. Ο Τζιμ Πάρσονς -είτε το πιστεύετε, είτε όχι- στις 24 Μαρτίου θα κλείσει τα 41 του χρόνια και μάλλον είναι από τις λίγες περιπτώσεις (χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης) που όντως μοιάζει σαν νεαρός επιστήμονας γύρω στα 25.

Extra: Όσο για τον Μπραντ Πιτ, ας μην επαναλαμβανόμαστε (και εκνευριζόμαστε κιόλας). Ο ...Μπέντζαμιν Μπάτον του Χόλιγουντ έχει κλείσει τα 51 του χρόνια και η απορία μας πώς τα καταφέρνει και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος, παραμένει άλυτο μυστήριο.

Και όσοι από σας σκέφτεστε ότι με αυτό το κείμενο ίσως να γινόμαστε περισσότερο αδιάκριτοι, επιμένουμε …όλοι το διαβάσατε μέχρι το τέλος.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]