Αυλαία τρόμου στο Horrorant Film Festival - Fright Nights

fright-night
ΤΡΙΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Η Ελλάδα αποκτά το δικό της φεστιβάλ τρόμου με το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου «Horrorant Film Festival - Fright Nights» να ανοίγει τις πύλες του στις 13 Μαρτίου.

Μία εβδομάδα τρόμου και αίματος ξεκινά από τις 13 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 19 του μήνα στην Αθήνα ενώ στη συνέχεια από τις 20 έως τις 26 Μαρτίου, ο τρόμος και η ανατριχίλα ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα με την προβολή της ταινίας «All Cheerleaders Die» αποτελεί μια πρωτοβουλία του δικτύου Filmboy, δηλαδή του κινηματογραφικού site Filmboy.gr, του θεματικού site Horrorant.com και της εταιρείας διανομής FilmBoy Pictures και θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου ODEON Όπερα στην Αθήνα και στον κινηματογράφο Φαργκάνη στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις προβολές κάθε μέρα, οι οποίες θα συνοδεύονται από μία ταινία μικρού μήκους θα ικανοποιήσουν και τους πιο ανείπωτους φόβους μας.

Πληροφορίες: Odeon Όπερα, Ακαδημίας 57, Αθήνα από 13 έως 19 Μαρτίου και κινηματογράφος Φαργκάνη, Αγ. Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη από 20 έως 26 Μαρτίου, τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ (Αθήνα), 5 ευρώ (Θεσσαλονίκη), ημερήσιο 10 ευρώ.