«The Bing Bang Theory», η κωμωδία συνεχίζεται

bing
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ο Σέλντον, ο Λέναρντ, ο Χάουαρντ, ο Ραζ και η Πένι πήραν το «ok» από το CBS για 3 ακόμα χρόνια.

Μέχρι και την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017, οι αγαπημένοι μας επιστήμονες (και ο Χάουαρντ, όπως λέει ο Σέλντον) μαζί με τις τελευταίες προσθήκες της Μπερναντέτ και της Έιμι Φάρα Φάουλερ, θα συνεχίσουν να μας διασκεδάζουν με τις αδιανόητες περιπέτειές τους.

Τη μέρα που οι επιστήμες έγιναν ό,τι πιο cool υπάρχει στη σύγχρονη τηλεοπτική εποχή, το «Bing Bang Theory» ξεκίνησε ένα ταξίδι με βραβεύσεις, που δεν έχει τελειωμό. Με δεδομένη την επιτυχία του, το τηλεοπτικό δίκτυο CBS δε θα μπορούσε παρά να ανανεώσει τα συμβόλαια της σειράς φτάνοντας τελικά τις 10 σεζόν συνολικά.

«Η κωμωδία είναι μέρος του πλάνου και το «The Big Bang Theory» είναι η μεγαλύτερη κωμική δύναμη στην τηλεόραση» δήλωσε η Νίνα Τάσλερ, Πρόεδρος του CBS Entertainment. Η σειρά φτάνει τους 19.79 εκατ. τηλεθεατές κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα, μετρά ήδη 2 βραβεία από την Ένωση Τηλεκριτικών, οι οποίοι την ανέδειξαν ως καλύτερη κωμωδία της χρονιάς ενώ ο τηλεοπτικός Σέλντον, κατά κόσμον Τζιμ Πάρσονς έχει αποσπάσει 3 βραβεία Έμμυ για την υπέροχη ερμηνεία του.