Στα «κρύα του λουτρού» ο Κιάνου Ριβς

rives
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Και ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα ανακοινωθεί και επίσημα η κυκλοφορία της ταινίας «Passengers» για τις 3 Απριλίου του 2015, η συμπρωταγωνίστρια του Κιάνου Ριβς, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς τον παράτησε.

Νέα δεδομένα τίθενται μετά την αποχώρηση της Ρέιτσελ ΜακΆνταμς (πρώτη επιλογή ήταν η Ρις Γουίδερσπουν) από το επιστημονικό ρομάντζο του Κιάνου Ριβς, «Passengers», αν και η εταιρεία Weinstein Co.  είχε βιαστεί να αγοράσει τα δικαιώματα της αμερικανικής κυκλοφορίας της ταινίας, σε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές αγορές, στο Φεστιβάλ Καννών το 2013.

Με την αποχώρηση της ΜακΆνταμς και τις καθυστερήσεις της παραγωγής, η Weinstein Co. αποσύρθηκε από το project, ενώ και άλλοι διανομείς αναμένεται να ακολουθήσουν ανάλογη πορεία.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης του «Game of Thrones» Μπράιαν Κερκ θα ξεκινούσε τα γυρίσματα της ταινίας στις 7 Απριλίου στη Γερμανία, αλλά πλέον η ημερομηνία αυτή έχει αλλάξει χωρίς να υπάρχουν νεότερα για το πότε θα αρχίσουν τελικά.

Στην ταινία «Passengers» που ευελπιστεί να γίνει ένα νέο «Gravity», ο Κιάνου Ριβς υποδύεται έναν άποικο σε ένα διαστημόπλοιο, που μεταφέρει 5.000 κοιμώμενους επιβάτες σε ένα νέο κόσμο.

Μετά από μία λάθος αφύπνιση και επειδή αισθάνεται μοναξιά ξυπνά την Αουρόρα, την οποία ερωτεύεται και φυσικά οι δυο τους καλούνται να σώσουν την αποστολή αυτή.