Η Αντζελίνα και οι 50 αποχρώσεις του Γκρι

angelina
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Και ενώ όλοι περιμένουμε την Αντζελίνα ως Κακιά Μάγισσα στο πολυδιαφημισμένο «Maleficient», η χολιγουντιανή σταρ ανατρέπει τα δεδομένα και μιλά για τις «50 αποχρώσεις του Γκρι».

Πόσοι γνωρίζατε ότι πριν αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία η Σαμ Τέιλορ-Γουντ, η κυρία Τζολί φλέρταρε αρκετά με την ιδέα να είναι εκείνη η σκηνοθετική ματιά της πολυσυζητημένης κινηματογραφικής μεταφοράς των περιπετειών του κυρίου Γκρι;

Η ερωτική τριλογία μεταφέρεται στην οθόνη τελικά από την Σαμ Τέιλορ-Γουντ με τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Αντζελίνα ωστόσο, στη συνέντευξη που παραχώρησε το Entertainment Weekly, για την προώθηση της νέας της ταινίας «Maleficient» με διστακτικότητα  (και μία δόση ντροπής και …κοκκινίσματος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό), δήλωσε «Ήμουν πολύ ξεκάθαρη, ότι μετά το «Blood and Honey» αν σκηνοθετούσα ξανά, θα ασχολούμουν με  συγκεκριμένα είδη ταινιών.

Ξέρετε περιμένω με αγωνία να δω πώς η Σαμ προσέγγισε τις «50 αποχρώσεις του Γκρι» γιατί είναι εκπληκτική. Νομίζω βέβαια, ότι είναι αστείο…θεωρώ ότι με τη σκηνοθεσία, συνήθως σκέφτεσαι: Είμαι καλύτερη στο να αφηγούμαι κάποιες συγκεκριμένες ιστορίες από άλλους, αλλά τελικά ποιος ξέρει;»

Την …ερωμένη του κακού, Αντζελίνα Τζολί θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαΐου με το «Maleficient» ενώ οι «50 αποχρώσεις του Γκρι» θα κυκλοφορήσουν στις 13 Μαρτίου του 2015.