Εκτός Spiderman o Μαρκ Γουέμπ

spider
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Εγκαταλείπει τον «Spiderman» σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας και όχι άδικα όπως φαίνεται.

«Έχει έρθει η ώρα να κάνω κάτι άλλο» δήλωσε ο Μαρκ Γουέμπ, διευκρινίζοντας ότι με το τρίτο σίκουελ της ταινίας βάζει τελεία στην συνεργασία του με τον υπερήρωα.

Με τη δεύτερη ταινία να βγαίνει σε ένα μήνα στις...πρώτες αίθουσες (Βέλγιο, Σουηδία, Ισπανία) και τις υπογραφές να έχουν ήδη πέσει για το νούμερο 3, ο Μαρκ Γουέμπ δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στο τέταρτο σίκουελ της πολύ επιτυχημένης ταινίας, καθώς θεωρεί ότι έχει έφτασε η στιγμή να ασχοληθεί και με άλλα projects.

«Θα ήθελα να συμμετάσχω συμβουλευτικά στις ταινίες και έχω ήδη μιλήσει με τους υπεύθυνους της παραγωγής για αυτό, αλλά σκηνοθετικά τελειώνω με το 3. Πέρασα πολύ όμορφα με τις ταινίες αλλά μετά και το 3ο σίκουελ έχει έρθει η ώρα να βρω κάτι άλλο» είπε ο Γουέμπ.

Στο μεταξύ, οι τελευταίες σκηνοθετικές οδηγίες του Γουέμπ, θα τεθούν επί ελληνικής οθόνης με την κυκλοφορία του «The Amazing Spider-Man 2» την 1η Μαΐου.