Από 12 χρόνια… σκλάβα, Βασίλισσα των Τζεντάι

lupita
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Η Λουπίτα Νιόγκ' Ο φαίνεται πως δεν επαναπαύεται στο να απολαμβάνει το φετινό της Όσκαρ και βάζει μπρος για τον πόλεμο των Άστρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood reporter, η οσκαρική πλέον νεαρή (Β’ γυναικείος ρόλος) έχει σαγηνεύσει τον Τζ.Τζ. Άμπραμς, με τον οποίο συναντήθηκε για να συζητήσει αν τελικά θα αναλάβει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Star Wars: Episode VII».

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο είχε γίνει λίγο πριν την βραδιά της απονομής ενώ οι τελικές υπογραφές δεν είναι ακόμη γνωστό αν έχουν πέσει.

Ωστόσο, φήμες λένε ότι τελικά η νεαρή που μάγεψε την κριτική επιτροπή των Όσκαρ και η οποία με τη σειρά της την επιβράβευσε για την ερμηνεία της στην καλύτερη ταινία της χρονιάς του Στιβ ΜακΚουίν, 12 χρόνια σκλάβος, θα …ηγηθεί ενός πολυαναμενόμενου διαγαλαξιακού πολέμου.

Το ποιον ρόλο ακριβώς θα αναλάβει, δεν το ξέρουμε ακόμα αλλά πολλοί εικάζουν κάποιον απόγονο του Όμπι Γουάν Κενόμπι, που  περιγράφεται ως μη-καυκάσιος χαρακτήρας.

Ο σκηνοθέτης βέβαια ακόμα αναζητά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του με τα ονόματα των Τζέσε Πλέμονς και Εντ Σπίλερς να φιγουράρουν ως επικρατέστερα.

Στις τελικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται και ο Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος θα υποδυθεί έναν μυστικό και αρκετά κακό χαρακτήρα στην ταινία.