Σκάρλετ Γιόχανσον: γοητευτική και επικίνδυνη

scarlet
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Κυκλοφορεί και οπλοφορεί η Σκάρλετ στο νέο θρίλερ (σχεδόν) του Λικ Μπεσόν, «Λούσι».

Οι πρώτες φωτογραφίες της σαγηνευτικής ξανθιάς ηθοποιού με το όπλο ανά χείρας, κυκλοφόρησαν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Entertainment weekly, η Σκάρλετ δεν αστειεύεται.

Η ιστορία τη θέλει να είναι ένα βαποράκι που διακινεί ναρκωτικά αλλά όταν αυτά θα εισχωρήσουν κατά λάθος στο σύστημά της, τότε η κατάξανθη Σκάρλετ θα μεταμορφωθεί σε μία απίστευτη μηχανή πολέμου, που κανείς δε θέλει να τα βάλει μαζί της.

Εκτός από αυτή τη μοναδική της ικανότητα να μάχεται όμως αποκτά και άλλα ιδιαίτερα χαρίσματα μεταξύ των οποίων, αυτό της διόρασης, της τηλεκίνησης αλλά και της ικανότητας να αγνοεί τον πόνο.

«Μου αρέσει να βλέπω τη γυναίκα σαν έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα» λέει ο Μπεσόν, ο οποίος έχει αποδείξει την αγάπη του για τις ταινίες δράσης όπως είναι το «Λεόν» και η τηλεοπτική «Νικίτα».

Στην πολυαναμενόμενη ταινία του Μπεσόν, η εκρηκτική Σκάρλετ θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στον Μόργκαν Φρίμαν και την Άναλι Τίπτον ενώ η ταινία υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.