Meryl Streep: το πρωί μανάβισσα, το βράδυ... Rockstar

meryl-streep
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Meryl Streep είναι αυτή άρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ακόμα και να φύγει από το μανάβικο για να πιάσει την κιθάρα της και να ροκάρει…

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πρωτεργάτη της «Σιωπής των Αμνών», Jonathan Demme (ο οποίος απέσπασε και το χρυσό αγαλματίδιο για τη σκηνοθεσία του τότε και δίκαια μάλιστα), η μεγάλη κυρία του σινεμά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην δραματική κομεντί της TriStar «Ricki and the Flash».

Το σενάριο ανήκει στην Diablo Cody, η οποία έχει φροντίσει για το ρόλο της Streep να κάνει μία γυναίκα, που αν και το πρωί δουλεύει στο μανάβικο, αποφασίζει να ακολουθήσει το νεανικό της όνειρο και να γίνει κιθαρίστας σε ροκ μπάντα, θέτοντας βέβαια σε κίνδυνο τις οικογενειακές σχέσεις.

Η Streep έχει μία τελευταία ευκαιρία να κάνει τα πράγματα σωστά, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, γεγονός που σημαίνει ότι το καλοκαίρι μάλλον θα χρειαστεί να πάρει μαθήματα κιθάρας.

Κάτι που δεν θα την «ξενίσει» κιόλας, αν σκεφτείτε ότι και το 1999 για τις ανάγκες της ταινίας «Music of the Heart», διέπρεψε στο βιολί.

Ο Demme, από την άλλη είναι γνωστός φαν της ροκ και έχει σκηνοθετήσει μάλιστα και video clip του Bruce Springsteen, των The Pretenders και του Neil Young.