Μετά το How I met your mother, τι;

how-i-met-met
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Η τηλεοπτική παραγωγή του «How I met your mother» έφτασε στο τέλος της. Εννέα σεζόν, αναρίθμητες πιθανές μητέρες και ένα κατενθουσιασμένο κοινό, έκαναν την τηλεοπτική επιτυχία της κωμικής σειράς να κλείσει ευχάριστα, συγκινητικά και λίγο…ανορθόδοξα (spoiler alert, δε λέω τίποτα περισσότερο).

Τι επιφυλάσσει όμως το μέλλον για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές;

Η τηλεοπτική Καναδή, κατά κόσμο Cobie Smulders, επανέρχεται στις κινηματογραφικές οθόνες, αύριο κιόλας, με τη συμμετοχή της στην ταινία «Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» ενώ παράλληλα θα την ξαναδούμε στο ρόλο του της Maria Hill στο σίκουελ των «Avengers», «Age of Ultron».

Μετά το τέλος της σειράς, ο Jason Segel μάζεψε τα μπογαλάκια του και πέταξε για Νέα Υόρκη, όπου θα υποδυθεί τον David Foster Wallace στο «The Spectacular Now», ενώ η χθεσινή κυκλοφορία του άκρως ερωτικού τρέιλερ του «Sex Tape», με την Cameron Diaz σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο, ενθουσίασε.

Η Alyson Hannigan έγινε γνωστή από την τηλεοπτική νεανική σειρά «Buffy the Vampire Slayer» αλλά στο HIMYM η καριέρα της στη μικρή οθόνη απογειώθηκε και έτσι συνεχίζει ακάθεκτη για έναν από τους πρωταγωνιστικούς γυναικείους ρόλους της κωμωδίας του CBS, «More Time With Family». Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί τη σύζυγο του Stan Rizzo, Cindy.

O τηλεοπτικός Ted, από την άλλη, ο Josh Radnor, θα συνεχίζει να ψάχνει νέα project ως ανεξάρτητος κινηματογραφιστής ενώ η Cristin Milioti, η οποία αν και εμφανίστηκε μόλις στην τελευταία σεζόν έχει αφήσει το δικό της στίγμα (συνδυστικά και με τη συμμετοχή της στο «Λύκο της Wall Street») και έχει ήδη υπογράψει για τη νέα κωμωδία «A to Z» αλλά θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί και στην ταινία «The Occupants».

Ο εκπληκτικός Neil Patrick Harris ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή του Βrodway, που τόσο αγαπάει γιατί στις 22 Απριλίου ξεκινά η παράσταση «Hedwig and the Angry Inch» ενώ κινηματογραφικά θα τον δούμε στην ταινία του Seth MacFarlane «A Million Ways to Die in the West» και στην «Gone Girl» του David Fincher, που θα προβληθούν μέσα στο 2014.