Τα Goonies επιστρέφουν!

goonies
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στις κινηματογραφικές οθόνες, τα Goonies ξαναμπαίνουν στη ζωή μας, με το σίκουελ που ήδη βρίσκεται στα σκαριά, όπως λέει ο σκηνοθέτης τους, Richard Donner.

Σε συνέντευξή του στο TMZ, ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να ξανακάνει μία ταινία βασισμένη σε ένα βιβλίο κόμικ και η απάντησή του ήταν αποστομωτική «Αν αποκαλείτε τα Goonies κόμικ…ήδη ετοιμάζουμε το σίκουελ».

Χαρές και πανηγύρια στο κοινό των λατρεμένων Goonies των εφηβικών (ή παιδικών -μην καρφωνόμαστε- χρόνων) λοιπόν, μετά την είδηση αυτή του σκηνοθέτη, ο οποίος όμως μας άνοιξε απλά την όρεξη χωρίς να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες εκτός από την ευχή του όλο το original καστ να πει το οκ στη νέα αυτή ταινία.

Πράγμα που ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο καθώς όπως έχουν δείξει μέχρι σήμερα πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας, σε κάθε reunion είναι όλοι παρόντες και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι άριστες.

Βέβαια, ο Donner φλερτάρει αρκετό καιρό με την ιδέα ενός σίκουελ των Goonies. Πριν από κάνα δυο χρόνια είχε πει μάλιστα ότι ο τρόπος να ξαναζωντανέψουν τα Goonies θα είναι ως…μιούζικαλ.

Ευτυχώς, η άποψή του άλλαξε και η νέα προοπτική είναι πιο ενδιαφέρουσα. Σε στάση αναμονής λοιπόν…μέχρι νεοτέρας.