Δύο ακόμα χρόνια Game of Thrones

kalissi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ανακοινώθηκε - και επίσημα πλέον- ότι ο Χειμώνας του Game of Thrones θα διαρκέσει παραπάνω από όσο περιμέναμε. Δύο χρόνια, τουλάχιστον...

Πήρε το τελικό «ok» το Game of Thrones για την 5η και 6η σεζόν από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην το πάρει, όταν τα εκατομμύρια των φανς οργιάζουν με το άκουσμα οποιασδήποτε πληροφορίας αφορά στη σειρά.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης αυτής μάλιστα φτάνει μόλις μερικά 24ωρα μετά την προβολή του 1ου επεισοδίου του 4ου πολυαναμενόμενου  κύκλου της σειράς, που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης συγκεντρώνοντας 6.6 εκατομμύρια τηλεθεατές καθηλωμένους μπροστά στις οθόνες τους.

Το νούμερο αυτό μάλιστα έσπασε κάθε ρεκόρ, καταρρίπτοντας το μέχρι πρότινος αξεπέραστο τελευταίο επεισόδιο των «The Sopranos» του ΗΒΟ το 2007.

Μάλιστα, δύο επαναλήψεις του πρώτου επεισοδίου του Game of Thrones συγκέντρωσαν αβίαστα 8.2 εκατ. τηλεθεατές.

«Το Game of Thrones είναι ένα φαινόμενο χωρίς προηγούμενο» επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΗΒΟ, Michael Lombardo. «Ο David Benioff και ο D.B. Weiss, μαζί με τους ταλαντούχους συνεργάτες τους, συνεχίζουν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους και εμείς περιμένουμε αγωνιωδώς περισσότερα από την συγκλονιστική τους ιστορία» συμπλήρωσε ενθουσιασμένος.