Game of Thrones: 10 off camera πληροφορίες

game
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο πανικός για την έναρξη της 4ης σεζόν του Game of Thrones καταλάγιασε…λίγο. Τόσο, που εμείς είπαμε να σας αναστατώσουμε πάλι, με κάποιες άγνωστες μέχρι σήμερα πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς.

Για παράδειγμα, ξέρατε ότι η Emilia Clark, που γοητεύει σήμερα δεν ήταν η πρώτη Daenerys. Αντίθετα, δεν υπήρχε κάν στο πλάνο. Στη θέση της, στο πιλοτικό επεισόδιο, ήταν η Tamzin Merchant, πρωταγωνίστρια του «Περηφάνια και Προκατάληψη».

Αφού όμως γύρισε το εν λόγω επεισόδιο, εγκατέλειψε τη σειρά και τη θέση της πήρε η Emilia Clark. Μάλλον, η Merchant ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Μία αστεία πληροφορία είναι ότι ο Hordor ή καλύτερα o Kristian Nairn που τον υποδύεται, είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, που παράλληλα με την υποκριτική είναι ….φτασμένος DJ, τραγουδά και παίζει κιθάρα.

Ο υπέροχος Peter Dinklage, Tyrion για τους gamers, είναι ορκισμένος χορτοφάγος στην πραγματικότητα και σε όποια σκηνή τον βλέπετε να απολαμβάνει ένα κομμάτι κρέας αυτό δεν είναι άλλο από τόφου.

Ο θεομίσητος πρίγκιπας Joffrey από την άλλη, δηλαδή ο Jack Gleeson, όταν δεν επιδίδεται σε πανούργα σχέδια σπουδάζει θεολογία και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Trinity του Δουβλίνου.

Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει εδώ και καιρό, ότι όταν τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς θέλει να ασχοληθεί με την ακαδημαϊκή του καριέρα και όχι με την υποκριτική.

Ο καλλίγραμμος Khal Drogo (Jason Momoa) από την άλλη, πριν ανέβει στο άλογο, πριν παντρευτεί την Daenerys και πολύ πριν …πεθάνει στη σειρά, είχε στον ώμο το σωστικό του σωσίβιο για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Baywatch» το 1999.

Την ίδια χρονιά του είχε αποδοθεί και ο τίτλος του «Μοντέλου της χρονιάς στη Χαβάη». Δικαίως.

Η Sibel Kekilli από την άλλη, που τη γνωρίσαμε ως Shae, ερωτικό αντικείμενο του πόθου του Tyrion, δεν ξένισε με το γυμνό καθώς στη Γερμανία είναι γνωστή ηθοποιός ταινιών για ενήλικες. Το καλλιτεχνικό της όνομα; Dilara.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη σύζυγο του Robb Stark από την άλλη, έχει μεγάλη οικογενειακή ιστορία στον κινηματογράφο. Το φορτίο βαρύ για την εγγονή του Charlie Chaplin, Oona Chaplin.

Διασημοτήτων συνέχεια καθώς ο Theon Greyjoy έχει ήδη ένα τραγούδι γραμμένο για αυτόν από την αδερφή του, την πασίγνωστη Lily Allen.

Το τραγούδι που έγραψε για τον Alfie Allen, η διάσημη ποπ σταρ αδερφή του είναι το «Hard out here».

Τραγουδιστικό παρελθόν έχει και ένας ακόμη πρωταγωνιστής του Game of Thrones. Ο Bronn, ο πνευματώδης σύντροφος του Tyrion, που τον υποδύεται το πάλαι ποτέ μέλος του boyband των 90s, Robson & Jerome, Jerome Flynn.

Το βρετανικό ποπ δίδυμο μάλιστα είχε καταφέρει να έχει 3 νούμερο 1 singles στα charts της Μεγάλης Βρετανίας.

Μπορεί σε boyband να μην ήταν, αλλά ο Jojen Reed έχει και αυτός το δικό του μερίδιο διασημότητας…εξ’ αίματος, καθώς ο διάσημος βρετανός ηθοποιός Hugh Grant είναι ξάδερφός του.

Ο κατά κόσμο, Thomas Brodie-Sangster, συμπρωταγωνίστησε με τον Grant στο «Love, Actually» και είναι η φωνή του Ferb στο animation της Disney «Phineas & Ferb». Και όλα αυτά πριν καν κλείσει τα 24 χρόνια του.